Джинджифилов сок: Напитка, която топи мазнините на кръста и укрепва имунната система

Използван в продължение на векове, джинджифилът е един от най-лечебните корени, които човечеството познава.

Той е мощен антиоксидант, който детоксикира и неутрализира свободните радикали и по този начин намалява риска от рак. Освен това, поради своите мощни  противовъзпалителни свойства, успешно се облекчава симптомите на артрит.

Джинджифилът укрепва имунната система, намалява гаденето, подобрява храносмилането, облекчава мигрена, запек, газове, кашлица, гърчове, предотвратява образуването на кръвни съсиреци, намалява нивото на лошия холестерол, подпомага здравето на сърцето, стимулира кръвообращението, облекчава менструалните спазми и намалява нивото на захар в кръвта. Впечатляващо, нали?

Едно от основните му приложения е за подобряване на храносмилането. Също така, джинджифилът също подпомага изгарянето на мазнините и по този начин насърчава здравословното отслабване. Има и свойството да поддържа усещане на ситост и предотвратява прекомерния апетит към храна, което го прави идеален за всеки режим на отслабване.

Ако искате да отслабнете или да укрепите здравето си, ето една чудесна рецепта.

Рецепта за отслабване и укрепване на имунитета с джинджифил

Сварете 1,5 л вода и добавете нарязан корен от джинджифил (дълъг около 5 см).

След това прецедете течността и вашият сок-чудо е готов!

Консумирайте 1 чаша сок на ден.

Ако искате да обогатите вкуса, можете да добавите и лимон.

Трябва да консумирате този сок най-малко шест месеца.

Резултатите ще наистина да ви изненадат! Талията ви ще се свие значително, бързо ще отслабнете и здравето ви ще се подобри, освен това ще станете по-устойчиви на бактерии или вируси.

Последно
Не пропускай