Два трика за да направите опушени очи

Направете опушени очи само с черен молив.

Знаете ли, че можете да направите един страхотен опушен грим на очите без никакви сенки за очи?

Ето два изпитани трика

Как се прави опушен грим

Трябва да тръгнете бързо и да изглеждате добре, а в чантата ви се намира само черен молив?

Това е един животоспасяващ трик. Сега ще ви покажем как да направите опушени очи с черен молив.

Сложете няколко малки парченца от молива върху дланта си и се опитайте да ги смесите с малка четка и да ги размажете докато не получите смес подобна на сенки за очи. Ако четката за гримиране не е чиста, това може да ви създаде проблем.

Със същата четка гримирайте целия очен клепач все едно използвате сенки за очи.

Ако не е останала спирала на миглите от ежедневния грим е необходимо да подчертаете очите като сложите два слоя черна спирала на горните и долните мигли. Вече имате прекрасен опушен грим.

Последната стъпка не е задължителна, но ако искате да постигнете по-въздействаща визия може да направите тънка очна линия над миглите. Това е много простичък трик, който всички момичета трябва да знаят, особено в случай на извънредно и непредвидено нощно излизане.

Нека козметичният несесер с гримове винаги да бъде в дамската чанта, а когато забравите гримовете у дома използвайте силата на черния молив.

Най-лесният трик за нанасяне на очна линия

Дори момичетата, които не обичат да се гримират, знаят че само с очната линия може променят визията си.

Има толкова много различни начини за поставяне на очна линия, че често си задаваме въпроса „Коя да изберем?“.

Една част от специалистите съветват да направите очната линия според формата на окото, други мислят, че тя трябва да отговаря на цвета на очите, а трети казват просто опитайте различни варианти и сами ще намерите правилната форма на очна линия. Пробвайте тази идея, която може да се окаже вашата очна линия.

Не е трудно и не изисква много време. Необходими са ви три неща: черен молив, кафяв молив за очи и четка, за да направите опушен грим.

С черен молив очертайте горните мигли и удебелете линията във външния ъгъл, а после нанесете кафяв молив. С помощта на четка размажете черната и кафявата линия, за да получите опушени котешки очи.

Последно
Не пропускай