Бебешка стая в сиво: Съвети и идеи

За бъдещите родители детската стая е най-красивата стая, която можете да поставите в собствените си четири стени. В допълнение към многобройните тенденции по отношение на цветовия дизайн, класиката все още е убедителна.

Бебето вече е родено, получили сте всички добри пожелания за новородено от близки и приятели и е време да обърнете внимание на новата стая.

Бебешка стая в сиво е чудесен начин да направите стаята в неутрален по отношение на пола, но все пак модерен начин. Можете умело да поставите акценти с малки цветни петна. Дори бебешка стая направена изцяло сива убеждава по цялата линия в своята красота. Вдъхновете се от съветите за стил и идеите за декорация на нашите интериорни експерти!

Ето как изглежда сивият цвят в бебешката стая

Независимо дали е момче или момиче, бебешката стая в сиво е абсолютен фаворит за всички времена. С правилния нюанс можете визуално да помогнете детската стая да бъде по-светла. Така че меките нюанси на сивото са просто страхотни, особено за малки стаи. Освен това сивият цвят се смята за вечна красота.

Бебешка стая в сиво изглежда пуристично, изчистено, елегантно и неутрално. Функционалният дизайн кара другите цветове да блестят и винаги остава верен на себе си. Освен това сивото убеждава с фина и сдържана харизма.

Най-добрите съвети: Как да оформите бебешка стая в сиво

Сигурни ли сте вече, че сивото определено може да се нанесе в стаята на вашето бебе? Тогава не се колебайте да следвате нашите съвети:

  • Дизайн на стена: Дизайн на стена в светло сиво е особено препоръчителен за по-малки бебешки стаи, тъй като създавате светло и уютно пространство.
  • Текстил: Меките възглавници, пухкавите вълнени одеяла и прохладният балдахин внасят топлина и уют в стаята. За да не изглежда твърде мрачно, трябва да комбинирате различни нюанси на сивото един с друг.
  • Декорация: Играйте с различни декоративни елементи в сивата бебешка стая, за да създадете атмосфера, удобна за деца. Това може да са цветни играчки, красив гоблен с букви или тапет с дъга.
  • Съхранение: Не само в детската стая избухва хаос – нещата също могат да се объркат доста бързо в стаята на бебето. Плетени декоративни кошници или практични сгъваеми кутии гарантират ред и определено ви зареждат с добро настроение.
  • Подова настилка: Когато вашето бебе започне да пораства и внезапно може да се движи самостоятелно, то се нуждае от уютен килим. Накарайте очите на децата да блестят с килими с цветни мотиви.
Последно
Не пропускай