Бански според формата на тялото

Имате закръглено коремче, голям ханш, прави форми на тялото, широки рамене или пищен бюст?

Hе се паникьосвайте!

Има начин банските да скрият несъвършенствата на тялото ви и да направят фигурата по-женствена за да изглеждате неотразимо на плажа или басейна.

Първо трябва да определите формата на вашето тяло, а след това ще ви покажем как да изберете бански костюм, който най-добре ще съответства на фигурата ви.

Форма тип круша (малък бюст и доста закръглени бедра)

Дамите, които имат крушовидна форма трябва да отклонят вниманието от долната част на тялото. Най-добре е да изберете двуцветен бански, при който горната част е пъстра и светла, а долната част е в по-тъмен цвят и не е тип прашка.

избор на банскиБанските с долнище-поличка и горнище с изрязано V-деколте идеално балансират диспропорциите на тази форма.

Форма тип ябълка (голям бюст и закръглено коремче)

Поставете главния акцент върху бюста с бански тип „прегърни ме“, бански с бюст във формата на квадрат, горнища тип сутиен с банели и регулируеми дебели презрамки.

За да скриете закръгленото коремче изберете бански с висока талия, бански с колан или цял бански от набран плат.

Форма тип правоъгълник (няма съществена разлика между ширината на бедрата, ханша и бюста)

модерни бански за това лятоИзберете цял бански или бански с повече детайли, които оптически ще създават извивки. Най-подходящи са моделите с къдрички, ярки щампи, бански украсени с панделки, пайети и копчета. Горнището тип сутиен с твърди чашки визуално ще увеличи бюста.

Вижте също: Изберете рокля според формата на тялото

Форма пясъчен часовник (бедрата и гърдите са на една ширина, а талията е тънка)

Това е най-желаната форма, защото на пропорционалното тяло отиват всички модели, цветове и десени. На вас остава да подчертаете любимата част от тялото.

Форма обърнат триъгълник ( широки рамене и много слаби крака)

За тези дами намирането на подходящ бански констюм може да се окаже трудна задача. модели бански

Ще трябва да направят комплект от горнище и долнище, които се продават поотделно. Горнището трябва да бъде тип сутиен с чашки и дебели презрамки, а долнището с много цветни мотиви.

Последно
Не пропускай