7 неща, които ще разнообразят офис облеклото

Всяка офис дама желае да бъде модерна, стилна и различна и понякога да разчупи класическия стил на обличане.  Ако не ви се налага да спазвате определен дрескод на работа, хубаво е да заложите на изпитаното и да разнообразите класическата визия, като промените част от офис облеклото си.

Eтo 7 неща, които ще разнообразят офис облеклото ви, без да променят вече наложения дрескод във фирмата.

Нестандартни ризи

Със сигурност една бизнес дама притежава куп ризи в гардероба си. За да разнообразите деловия стил на обличане заменете класическите ризи с по-нестандартни модели.

Може да изберете риза с нестандартна яка, интересно закопчаване, накъдрен кант, ластици по ръкавите, колоритна щампа или десен. Нестандартната риза в комбинация с изчистено обикновено сако се вписва идеално в строгите изисквания за офис облекло. Стига само ризата да не е много отворена и прозрачна.

Ефирен шал

Имате две три комбинации от дрехи за работа, които са ви любими. Но напоследък любимите офис дрехи се превърнаха в скучни вещи. За да разнообразите ежедневната офис визия изберете подходящ шал. Той ще придаде свежест в излъчването ви.

Тясна пола с цепка

Модата постоянно се променя, но когато става въпрос за деловият стил на обличане тясната пола до коляното си остава най-секси офис дреха.

Изберете пола с висока талия с цепка. В този случай полата трябва да бъде до коляното, а цепката малка, за да не нарушите офис дрес кода. Новата пола изглежда доста стилно и идеално се вписва в офис дрескода.

Вталена рокля с колан

Изчистените рокли идеално подчертават перфектните извивки на женския силует, но след време стават скучни и еднообразни офис дрехи. За да спазите дрес кода в офиса и  да разнообразите офис аутфита, сложете колан на кръста. Вталената рокля и малкото коланче ще разнообразят офис облеклото.

Нов цвят червило

Обикновено офис дамите са с лек и дискретен грим. Няколко пласта спирала за удължаване на миглите, черен молив и прозрачен гланц и това е всичко.

Ако искате да разчупите офис стила на обличане пробвайте нов цвят червило. Изберете по-наситен цвят червило.

А ако сте от дамите, на които им казват колежката с червеното червило, направете обратното. Появете се с по-малко натрапчиво червило.

Очила с дебели рамки

Ако се чудите как да промените и да разнообразите офис дрес кода, а да не сте скучни и еднообразни, изберете специални очила за компютър с дебели рамки. Само трябва да откриете подходящата форма очила и ще изглеждате секси, стилно, елегантно и сериозно в обикновеното офис облекло.

Брошка като шапките на Кейт Мидълтън

Относно бижутата, знаете че лъскавите, нестандартните и обемистите бижута не отиват на деловия стил на обличане (не пропускайте списъка със задължителни бижута). Затова предлагам към офис облеклото да добавите малка брошка като шапките на Кейт Мидълтън. Този малък аксесоар няма да остане незабелязан!

Последно
Не пропускай