Какво да облека, когато закъснявам за работа

Поне веднъж през живота ви се е случило да пропуснете алармата на телефона и да се събудите малко по-късно от обикновено. И изведнъж осъзнавате, че закъснявате за работа. Ако сте от дамите, които още на предишния ден са измислили какво ще облекат на сутрешния ден – поздравления! Но ако сте от тези, които стават и отварят гардероба с думите „Какво да облека днес“, значи имате проблем. Затова днес решихме да ви дадем няколко полезни съвета, за да се справите с проблемa „Какво да облека, когато закъснявам за работа“.

Минавате през банята с бързината на светлината. След това слагате малко спирала, молив за очи, един тънък слой гланц върху устните си и сресвате косата си. Сега е модерно косата да изглежда небрежно, но то и без това няма време за по-специална прическа. И продъжавате…

Обличате нещо, което не се глади! Няма време много да мислите и да се чудите какво да облечете, когато закъснявате за работа. И вместо да облечете първата дреха, която ви падне пред очите, грабнете нещо с етикет „не се глади“.

Дънките са идеални в моментите, когато закъснявате за работа. Само да не тръгнете на работа с новите скъсани дънки, на които конците стърчат от всички страни. Скъсаните дънки са подходящи ако работите в модна агенция или ако се занимавате с творческа дейност. Но ако на работното ви място всички ходят с официални костюми, а вие се появите с изтъркани джинси и бели маратонки ще натрупате само негативни точки. Дънките трябва да бъдат изчистени без допълнителни джобове и всякакъв вид украшения.

Със сигурност притежавате поне една черна или телесен цвят пола, която не се глади. Така, че може да съчетаете тъмно сините дънки или черната пола с любимата си риза или блуза, която е сложена на закачалката в гардероба. За цвета на горната част от облеклото няма нужда да се притеснявате, след като горнището е съчетано с такъв модел дънки или пола. Днес може да отидете на работа със същатата чанта от вчера, само погледнете дали всички необходими неща са вътре.

Обуйте най-удобните си официални обувки с равна подметка и тръгвайте! Никой от колегите ви няма да забележи, че закъснявате или идвате последни на работа.

Последно
Не пропускай