5 неща, които ще направят една жена загадъчна

Всяка жена се нуждае от малка доза загадъчност. Загадъчността поставя жената на пиедестал. Тя е като магнит за противоположния пол. Загадъчността провокира, примамва и помага с лекота да спечелите вниманието на желания мъж. Ето 5 неща, които могат да направят една жена загадъчна:

Екзотично ухание

Пръснете от парфюма върху извивките на шията си и вижте как действа специфичното ухание върху мъжете. Избере парфюм с екзотично аромат. Провокативен микс от портокалов цвят, горчив грейпфрут или водна лилия носи опияняваща загадъчност.  Трябва да ухаете добре, но не да се изкъпете в парфюма си. Готови ли сте да смените парфюма си?

Пленителна визия

Изградете собствен стил на обличане. Може да акцентирате върху определен детайл, като например обемните бижута, шапките, определен цвят обувки и да изградите пленителна визия. Бъдете различни и дори ако трябва да се противопоставите на модните тенденции.

А широката усмивка идеално допълва пленителната визия. Нестандартният стил на обличане впечатлява не само мъжете, а и жените.

План Б

Загадъчната жена си има план, който следва. Tя върви напред без да се оглежда ляво дясно и рядко и се случва да отстъпва и да прави компромиси. Благодарение на острия ум, тя предварително e създала и план Б, който всъщност може да се нарече алтернативна посока.

Тази жена е безкомпромисна, но намеренията й са винаги добронамерени. Колкото по-недосегаема е една жена, толкова по-желана ще бъде от мъжът-ловец.

Демонстрира спокойствие

Много мъже се опитват да разберат колко издръжлива е една жена и понякога я предизвикват умишлено, за да покажете лошите чувства и качества. Реагирайте спокойно , за да покажете, че сте здраво стъпили на земята.

Спокойствието убива враговете. Демонстрирайте спокойствие и вътрешна дисциплина. Това са най-силните козове за спечелване на дуел с противника.

Убедителен речник

Трябва да намерите думи, които ще ви направят да звучите по-убедително. Убедителните жени са загадъчни, защото говорят омайващо. Загадъчната жена се цели на високо и кара мъжете да я следват.

Последно
Не пропускай