Зодиите, които днес не бива да разчитат на никого, освен на себе си

Настоящият лунен ден няма най-добър ефект върху личността на човека и на първо място това се проявява във факта, че злите сили в лицето на другите се опитват по всякакъв начин да го лишат от неговата индивидуалност. Налагат му като единствено правилното и неприемливо за него мнение, създават условия, при които той е принуден да действа различно от това, което иска.

Днес, 11 декември, всички представители на знаците на Зодиака не трябва да подражават на някого, тоест, да губят собствената си уникалност, но 3 от тях в този случай рискуват да загубят себе си напълно.

Близнаци

Близнаците, чиято личност се основава на двойственост, често се оказват обект за пример, от който другите взимат пример буквално за всичко. Вярно е, че такъв процес най-често не трае дълго, защото представителите на знака бързо се отегчават и изберат нов след известно време нов образ. Но днес разочарованието може да се окаже много болезнено, така че е препоръчително да не се увличате в това.

Коя от зодиите ще има късмет през уикенда 10-11 декември 2022

Везни

Везните не са най-увереният знак на Зодиака: като правило, за да се утвърдят в каквото и да е мнение, те трябва да разчитат на авторитетен човек, който да го подкрепи или опровергае. В повечето случаи в това няма нищо лошо – както знаете, две глави мислят по-добре от една, но днес този, към когото представителите на знака се обърнат за съвет, може да ги подведе, така че е по-добре да разчитате на собствения си ум.

Риби

Рибите са толкова критични към себе си, че това сериозно понижава самочувствието им. И за да го повишат, те търсят човек, който, както им се струва, би приличал донякъде на тях, но в същото време притежава повече самоувереност. Но те не взимат предвид разликата в мирогледа, възрастта и дори външния вид, което прави подобно сравнение неправилно. Така че е по-добре да потърсите източник на доверие в себе си, а не в съмнителни познати.

Зодии, надарени с отрицателна енергия

Последно
Не пропускай