Коя от зодиите ще има късмет през уикенда 10-11 декември 2022

Тази година уикендът ще ни предостави рязък преход от радост към отчаяние и от вътрешна пълнота към опустошение, но важните уроци, научени в резултат на този процес, ще ни бъдат много полезни

10 и 11 декември, въпреки всички перипетии, свързани с тези лунни дни, са много добри за почивка. За да е всичко възможно най-благоприятно, е важно да се вслушате в препоръките на звездите.

Събота, 10 декември е ден, в който звездите ще усложнят живота на тези, които не знаят как да са доволни от това, което имат. Спокойствието, умиротворението и вярата, че всичко ще бъде наред са основните чувства и усещания, към които трябва да се стремим.

Неделя, 11 декември, не е най-добрият ден за общуване – нито на живо, нито виртуално. Ето защо е по-добре да го прекарате сами – както се казва, в компанията на добър човек, тоест със себе си. Нека видим и най-големите щастливци през уикенда!

Лъв

Лъвовете, които наскоро са пострадали от кавга с любимия човек, най-накрая ще успеят да установят връзка с него, освен това най-вероятно той първи ще извини за поведението си и ще се съгласи на отстъпки. Колкото до самите представители на знака, те ще трябва да направят същото – техният жест на добра воля няма да остане незабелязан.

Козирог

Тези Козирози, които имат заветна мечта, може да очакват, че тя ще се сбъдне по неочакван начин. Без значение към коя сфера на живота се отнася тяхното желание, определено ще се случи нещо, което може да се нарече само чудо. Така че представителите на знака не трябва да се ровят в причините и последствията, а да се радват на доброто стечение на обстоятелствата.

Риби

Рибите – особено тези, чиято професия е свързана с творчеството – могат да разчитат, че плодовете на техния труд ще бъдат не само забелязани, но и оценени по достойнство от тези, от които зависи по-нататъшното им развитие  – критици, покровители, спонсори… Основната задача на представителите на знака е да не пропуснат човека, който ще им отвори пътя към успеха.

Последно
Не пропускай