Женските зодии, които силно привличат мъжете

Много жени използват различни трикове, за да привлекат вниманието на противоположния пол. А някои не трябва да полагат никакви усилия – естествената им харизма прави всичко сама.

Сред дамите има няколко типа, които просто имат вродено умение да печелят любовта на мъжете, а астролозите твърдят, че датата на раждане е в основата на всичко. По знака на Зодиака можете да определите коя жена още от детството умее да върти на малкия си пръст представителите на противоположния пол и коя трябва да работи усилено за това.

Овен

Тези дами знаят как да спечелят мъжете със своята независимост. Те се справят отлично както в обучението, така и в спорта, а силният им характер кара всеки мъж да благоговее пред тях. Дамите Овен будят възхищението на всички около себе си, но самите те се подчиняват само на онези, които могат да ги надминат.

Не пропускай: 5 зодии, които обожават вниманието

Лъв

Невъзможно е да минете покрай жена Лъв и да не я забележите. Нейната игривост и престорено лекомислие изобщо не отразяват природата на истински хищник. Както и да се държи, Лъвицата внимателно обмисля кандидатите, за да избере перфектния.

Скорпион

Характерът на родените под този знак дами не е от най-лесните, но привлича мъжете като магнит.  Скорпионките притежават стоманена воля и винаги имат собствена позиция по всеки въпрос. Освен това могат да я предадат с такива шеги и сарказъм, че е невъзможно мъж да остане безразличен към тях.

Козирог

Носят се легенди за упорството на жените Козирог. Тези дами винаги знаят всичко и следват неотклонно избрания път, дори ако всички им казват, че това е погрешно. Инатът и самочувствието осигуряват на Козирозите армия от фенове, които са запленени от подобна воля.

Виж още: Кои зодии имат най-добре развита интуиция и могат да ви разгадят на мига

Водолей

Аурата на жената Водолей обикновено е царствена. Представителите на тази зодия си знаят много добре цената и се съгласяват само на най-доброто. Подобно „извънземно“ поведение привлича вниманието на господата, но вътре дамите Водолей са крехки и уязвими. И ако се отворят пред някого, те стават негов предан приятел завинаги.

Последно
Не пропускай