5 зодии, които обожават вниманието

Днес ще говорим за тези зодии, които обичат безкрайните похвали и повишеното внимание към своята личност.

Лъв

Типичните представители на огнената стихия са егоцентрични. Лъвовете са от онези, които постоянно жадуват за внимание и обичат възхищението. Всъщност всичко, което Лъвът прави, е да играе за публиката с намерението да получи бурни аплодисменти. Величествените натури обожават похвалите и вярват, че всяка тяхна дейност заслужава внимание и възхищение.

Рак

Емоционалните Раци често страдат от комплекс за малоценност. Те могат да обвиняват природата за външни несъвършенства и учителя за липсата на познания и умения. Такава саможертва им доставя удоволствие, с нейна помощ те привличат вниманието към себе си.

Риби

Всяка похвала и дори ласкателно внимание подхранва гордостта на Рибите и издига самочувствието им до небесата. Комплиментите са приятни и в някои случаи мотивират и насърчават саморазвитието. Рибите, подобно на Раците, прибягват до елементи на театралност, за да привлекат вниманието към своята личност. Те могат да плачат, за да събудят съжаление в очите на слушателя, да направят скандал, за да привлекат внимание или да се оплакват, за да получат съчувствие.

Вижте и: Кои зодии имат най-добре развита интуиция и могат да ви разгадят на мига

Стрелец

Колкото и внимателно да крият Стрелците любовта си към вниманието на хората, няма как да избягат от това, което са. Те просто обожават, когато са заобиколени от хора, които повишават самочувствието им с комплименти. Понякога дори избират за приятели хора с по-нисък социален статус, за да се утвърдят и да се откроят на техния фон. Самочувствието на Стрелеца директно зависи от общественото внимание. Ето защо е важно те да бъдат уважавани, да се говори за победите им и постоянно да чувстват, как хората им се възхищават.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци искат да блестят и да предизвикват възхищение на всички навсякъде. Те се смятат за изкусни оратори, харизматични и най-очарователни личности. Основната цел в живота на Близнаците е да предизвикат овации, защото това за тях означава, че те са на прав път. Те винаги имат остра нужда от обществено признание и могат да полудеят от липса на възхищение. Близнаците обичат да бъдат център на вниманието. Това подхранва гордостта им.

Последно
Не пропускай