Жените с тези имена привличат мъжете като магнит

Защо някои хора имат повече късмет в любовта от други? Такъв въпрос сигурно си е задавала поне веднъж всяка една представителка на нежния пол. Оказва се, че много зависи от името, твърдят езотериците. Представяме ви списък с тези женски имена, чиито собственички привличат мъже като магнит.

Екатерина

Ако тази кралска дама попадне в грижовни ръце, тя лесно ще се превърне в нежно домашно коте. Такава двойственост на природата и специалната женственост правят жените с това име неустоими в очите на мъжете.

Жана

Дамите на име Жана са страстни и спонтанни. Притежават ненадмината лекота на характера и мъжете са истински привлечени от тях. Никой не може да откаже нищо на прекрасната Жана!

Ана

Ана – това женско име е символ на женската привлекателност за всички времена. Нежните собственички на това име се характеризират с мекота, женственост и грация.

Виктория

На латински това име означава „победа“. Дамите, които носят това прекрасно име, имат упорит и волеви характер, който им позволява да постигнат целите си. Мъжете харесват тези жени невероятно много.

Не пропускайте: Най-придирчивите женски зодии

Алена

Собствениците на нежно име изглеждат неустоими в очите на мъжете. Красотата и лекотата на общуване са част от тяхната мистерия и привличат господа от всякакви възрасти и с всякакво социално положение.

Елена

В древна Гърция дори богините завиждали на красотата на Елена от Троя. Мнозина са я боготворели и рискували живота си, борейки се за нейното внимание. Днес жените с това име са не по-малко привлекателни за съвременните мъже и са в състояние да завладеят вниманието им само с един поглед.

Юлия

Собственичките на това име са невероятно общителни и дружелюбни, приключенски настроени и малко несериозни. Те са в състояние да спечелят сърцата на всички представители на силната половина на човечеството с веселия си нрав.

Милена

Милена има нежен, кротък и сговорчив характер, който е в състояние да плени всеки мъж. Нито един господин не би й устоял!

Последно
Не пропускай