Най-придирчивите женски зодии

Някои жени са скромни, а други – точно обратното. Постоянно имат претенции за какво ли не. Не са особено склонни да правят компромиси. Астролозите са назовали 5 такива женски зодии, нека да видим кои са те.

Овен

Дамите Овен са ненужно избухливи и обикновено не искат да правят компромиси. Разбира се, това определено влияе върху способността им да избягват конфликти и да се установяват топли и добри взаимоотношения както с половинката, така и с всички останали. Тези дами са известни и с друго – със склонността си да провокират различни разправии. За някои мъже обаче това е добре дошло, защото им дава нужните емоции!

Телец

Жената Телец иска да види до себе си успешен партньор в живота, а ако това не се случи, поне да се създаде впечатлението за такъв.  Концептуално това кара тези дами да оказват силен натиск върху партньора си и всъщност, на практика, води до точно обратния резултат.

И още: Зодиите на пазар

Везни

Жените Везни обичат да манипулират и да налагат волята си по всеки повод. Те умеят да крият истинските си чувства и желания и са много талантливи в умението си да използват различни трикове, за да постигнат целите си. Ако разберат, че манипулациите не водят до резултати, тогава откровено започват скандали и кавги.

Стрелец

Жената Стрелец често изисква твърде много от избраника си, като изхожда единствено от собствените си възгледи и преценяват ситуацията спрямо тях.  Тези дами са склонни да намират грешки в дреболии и да изискват всичко да бъде както те искат. От друга страна, мъжът така бива стимулиран да действа.

Водолей

Жените Водолей смятат, че знаят абсолютно всичко и не го крият от другата си половинка, опитвайки се да учат и посочват правилните решения в различни области на живота. Те могат да правят това в присъствието на непознати и по този начин да повлияят на образа на възприятието на своя избраник.

Последно
Не пропускай