Започва подготовката за коледните празненства

В началото на декември или няколко седмици преди Нова година започва подготовката за коледните празненства и последната нощ в годината. Светлините на коледните елхи са запалени, а Дядо Коледа смело се подава на витрините от всеки магазин.

Време е да създадете коледно настроение у дома. Измъквате от кашона коледната елха, звънчета, топки, гирлянди, бастунчета, светещи маркучи и всякакви фигурки на Дядо Коледа. Целият дом трябва да блесне в коледно настроение. Украсете входната врата с венец с борови клонки, звънче и червена панделка. Сложете висящи играчки на полилеите. Нарисувайте коледни фигури на прозорците с изкуствен сняг.

Може да сложите червено-бели завеси със златисти украшения. Коледната покривка върху масата и свещите с аромат на мандарина идеално допълват предпразничната обстановка у дома. Не забравяйте да подарите някой нов аксесоар на коледната елха.

Когато става въпрос за подаръците и най-близките заслужават дори и малко подаръче, но от сърце. Направете и самите на себе си коледен подарък.

Сега идва моментът да напишете писмо на Дядо Коледа с мечти, желания и поръчки.

Равносметките както и бъдещите цели, ги оставете за края на годината (може да си направите равносметка, какво сте успели да свършите тази година, а какво остава за следващата). А сега се радвайте на пристигането на Дядо Коледа.

Спомняте ли си като малки как с удоволствие пишехте и изпращахте картички на роднините?

Припомнете си безкрайно искрените детски послания, като поканите роднините на вечеря. Въпреки всичко това Коледа и Нова година се водят най-хубавите семейни празници.

Началото на декември е идеалното време, за да изберете тоалетите за празничните дни, ако вече сте решили къде ще празнувате. Запазете час за прическа, маникюр, педикюр и други козметични процедури, защото ако го направите няколко дни преди тържеството твърде вероятно е да не намерите свободен час.

А междувременно направете няколко домашни маски за освежаване на лицето и косата. И независимо от това къде ще отпразнувате последната нощ, заложете на елегантността.

Последно
Не пропускай