Забравете фон дьо тена: Минералната пудра е новият фаворит за красота

Естествен тен без усещане за маска? Минералната пудра матира и покрива ефективно – и без никакви излишни украшения.

Купете пудра – това звучи по-лесно, отколкото е. Защото ако намерите пудра, която прикрива дребните петънца и ги матира перфектно, нашата сърдита кожа ще ви каже най-късно след седмица: Не мога да дишам. И тъй като първоначално пренебрегваме нейния вик за помощ в полза на нашата суета, малко по-късно тя ни наказва със сухи петна, пъпки и зачервявания. Страхотно, още една грешка.

За да намерим най-накрая идеалната пудра, продължихме да търсим. Ето и ето, намерихме това, което търсихме. Мач без компромиси и спорове. Новата ни любов за красота се нарича минерална пудра. Тя се грижи не само за красотата ни, но и за здравето на кожата ни.

Звучи ли ви като приказка? Ще ви представим нашите мечтани пудри и ще ви кажем защо не правим нищо друго!

Коя минерална пудра е най-добра? Продуктът, на които оставаме верни

Стига сантиментализъм – поне засега. Защото преди да ви кажем какво прави минералната пудра толкова специална, ето още факти за нея, заради които си заслужава да я купите!

  1. Минерална пудра с UV защита

Нашият абсолютен фаворит за всеки ден: минералната пудра, която придава гладък завършек на кожата, но не изглежда като маска. Предлага се в много нюанси, така че има нюанс за всеки тон на кожата. Светлоразсейващ пигмент оптически балансира малките бръчки и линии. Пудрата също така предпазва от увреждане на кожата, причинено от UV лъчение.

  1. Балансираща минерална пудра със светлоотразители

Минералната пудра обещава перфектен тен без тежък грим. Дори малко количество е достатъчно за изравняване на замърсяванията и разширените пори, поради което пудрата е особено икономична. Резултатът е сияен тен и кожа, която може да диша.

Пудрата е напълно без вещества като минерално масло, парафин, силикон и алкохол и затова е особено нежна към нашата кожа.

Оцветената минерална пудра замазва несъвършенствата и големите пори, оставяйки копринено-матово покритие. Основата от био оризова пудра прави пудрата лека и ефирна, сякаш не носите никакъв грим. Предлага се в различни нюанси, 100 процента натурална и веган.

Последно
Не пропускай