В кои месеци на 2022 знаците на Зодиака не трябва да планират важни неща

Има някои месеци на 2022, в които не бива да се планират важни неща. Нека да видим кои са те за различните зодии.

Овен

Време е Овенът да мисли за бъдещето, особено през април, когато нещата излизат извън контрол. Може би трябва да преразгледате целите си и да намерите нещо, което отговаря на вашите желания. Възможно е да искате да помислите за това сами, но все пак се опитайте да помолите някой близък за съвет. Повярвайте, той има какво да ви каже.

Телец

След задълбочена работа Телците ще искат да намерят признание за заслугите си в средата на годината. И говорим не само за окуражителни думи, но и за материални награди. През май обаче не бива да разчитате на това и е по-добре да не планирате отговорни дела. Освен това звездите съветват Телците да бъдат снизходителни към критиките.

Близнаци

Като цяло ви очаква много благоприятна година, особено първата й половина. Междувременно на моменти ще бъдете застигнати от голям брой въпроси и задачи, за които вече сте забравили или умишлено игнорирани. Това ще бъде особено забележимо през април. Подобни събития силно ще ви обезпокоят, така че подхождайте към нещата по-отговорно.

И още: Кои женски зодии си падат по лошите момчета

Рак

Май ще бъде труден месец за Раците, особено от финансова гледна точка. Ще бъдете много загрижени за семейния или личния бюджет. Струва ви се, че вървите надолу, но това не е така, просто трябва да изчакате този месец, пълен с изпитания. Потърпете до момента, в който отново можете да вземете всичко в свои ръце, а засега просто оставете всичко на волята на съдбата.

Лъв

Лъвовете през 2022 г. ще трябва да се сблъскат с осезаеми проблеми повече от веднъж, причината за които са техните собствени недостатъци. Що се отнася до вашата кариера, оставете настрана арогантността и не се надценявайте, защото това ще раздразни много вашите колеги, шефове и партньори. Този съвет се отнася особено за втората половина на годината и преди всичко през октомври. Демонстрирайте най-добрите си професионални качества и съвестно си вършете работата, само в този случай ще бъдете оценени.

Дева

Като цяло годината е доста успешна, с изключение на септември. Що се отнася до личния и семейния живот, също ще бъде трудно да избегнете скандали и кавги, а повечето от тях ще възникнат поради вашата взискателност, категоричност и грубост, така че бъдете по-внимателни и лоялни към близките си.

Везни

За Везните ключът към успеха през 2022 г. ще бъде способността да контролират емоциите си. Вашата свръхчувствителност ще изкриви възприемането на някои събития, както в кариерата, така и в личен план. Общуването с хората също ще се усложнява от време на време от вашата емоционалност: просто ще изплаши мнозина и ще разгневи някой. Като цяло, старайте се да управлявате емоциите си, особено през ноември!

Скорпион

2022 година ще донесе много нови емоции и ярки впечатления на Скорпионите. Как ще се развият събитията във всички области на живота ви зависи само от вас или по-скоро от това дали ще действате или ще останете пасивни. Пиковият момент е май, когато може да се почувствате безсилни, така че е по-добре да не планирате сериозни неща за този месец.

Стрелец

Стрелците ги очаква натоварена и плодотворна година. В началото на годината ще спадне кариерният растеж и в същото време ще се подобри финансовото състояние. Ще имате силата и най-важното – възможността да изпълните най-смелите си желания. През лятото си струва да си починете и да се отпуснете със семейството си. По това време не планирайте нищо важно. Дайте си време за презареждане.

Козирог

Козирози, намалете малко бизнес активността си, през декември 2022 г. насочете вниманието си към семейството си. Не планирайте нищо важно тогава, защото всичко може да се обърка всеки момент. Прекарайте време с любимите си хора, заемете се с пренебрегвано хоби или просто почистете къщата си.

Водолей

Тази година ще донесе много житейски уроци на Водолея. Представителите на този знак през 2022 г. често ще попадат в ситуации, които ще ги принудят да преосмислят някои възгледи за света около тях и себе си, това ще бъде особено забележимо през ноември, така че е по-добре тогава да не планирате нищо глобално.

Риби

Някои Риби в средата на годината може да се почувстват така, сякаш губят почва под краката си. Така че през юли е по-добре да не планирате нищо глобално и да си осигурите пълноценна почивка.

Последно
Не пропускай