Кои женски зодии си падат по лошите момчета

Астролозите определиха дамите, които не могат да устоят на лошите момчета. Нещо в тях неустоимо ги привлича и въпреки че често пъти могат да си изпатят жестоко, те продължават да са привлечени от тях. И така, кои са жените, които си падат по злодеи? Това са представителките на зодия Овен, Близнаци, Скорпион, Стрелец и Водолей.

Овен

Дамите, които са родени под това съзвездие, са твърде отегчени от „милите и добри“ момчета. Жените Овен се нуждаят от страст и мъка, които могат да бъдат получени единствено в отношенията с така наречените „лоши мъже“. Прави впечатление, обаче, че веднага щом представителите на този знак почувстват твърде много токсичност във връзката, те лесно и безболезнено се разделят с партньора си.

Близнаци

Променливите и прекрасни дами Близнаци летят към светлината и кой може да бъде по-ярък от „лошото момче“? Представителите на тази зодия поддържат връзки с тях, стига да им доставят удоволствие, но идва момент, в който оставят партньора си в миналото и продължават напред към „добрите момчета“..

Скорпион

Според астролозите, жените Скорпион не могат да си представят връзки без „електричество“ – искрите на страстта трябва да хвърчат във всички посоки! Прави впечатление, че родените под това съзвездие са в състояние не само да „издигнат на пиедестал“ злодея, но и при нужда да го свалят на замята с шеметна скорост. В такава връзка лошото момче може да се счита за жертва, а не дамата Скорпион! .

Стрелец

Несериозните жени Стрелци не се стремят към сериозна връзка, мразят задълженията и мъжките истерии. Затова те смятат лудите и харизматични момчета за идеалните спътници, от връзката с които получават голяма наслада. В същото време, ако представителката на този знак бъде изоставена, тя няма да страда дълго време.

Водолей

Оригиналните жени Водолей не понасят обикновените мъже. Те се наслаждават на шока, който преживяват с „лошото момче“. И всичко би било наред, но родените под това съзвездие се влюбват лудо и веднага стават безинтересни за лошия, който, в крайна сметка е отегчен и ги напуска!

Последно
Не пропускай