Три вида френски маникюр

Сега ще ви дадем три идеи, които ще ви покажат как да разнообразите класическия френски маникюр. Четете внимателно, за да не пропуснете тънкостите и новите трикове за декориране на френските нокти.

Ето три вида по-различен френски маникюр.

Френски маникюр обърнат на обратно

Звучи странно, но изглежда съвършено красиво. Процесът на лакиране на ноктите е изключително прост и лесен и не отнема много време. За да реализирате тази оригинална идея за френски маникюр обърнат на обратно са необходими: бял лак за френски маникюр, черен лак с тънка четка за рисуване, топ лак за запечатване на маникюра и самозалепяща се лента за нокти или тиксо.

  • Нарежете тиксото на ленти и ги залепете върху ноктите, така че повече от половината нокът да остане за лакиране.
  • Останалата част от нокътната плочка оцветете с белия лак.
  • Изчакайте да изсъхне лака и отстранете лентите.
  • С помощта на тънка четка нарисувайте външните линии на долната част на нокътя, както е показано на снимката .
  • Полирайте ноктите с един пласт топ лак, който ще удължи живота на маникюра.

Пъстър френски маникюр

За да направим шарен френски маникюр, ние избрахме тъмно кафяво, розово и перлено бяло. Първоначално пробвайте да измислите как ще комбинирате цветните лакове на парче бял плат или на един хартиен лист.

От вас зависи това какви цветове ще изберете. Не е необходимо да получите еднакви шарки на всички нокти. На бяла самозалепваща се лента за френски маникюр съчетайте трите любими цвята. Изчакайте да изсъхне лака. След това отлепете цветните ленти и ги залепете върху нокътната плочка, като предварително сте подготвили ноктите за френски маникюр. Така ще създадете пъстър дизайн на френските нокти.

Френски маникюр с тънка линия на върха

Предлагаме ви една идея за маникюр, която ще направи пръстите ви да изглеждат по-тънки, благодарение на една тънка лента лак. Ако нямате прецизна ръка за френски маникюр и не можете да рисувате с тънка четчица, това е идеален трик да направите еднаква тънка линия на върха на всички нокти. За тази цел са необходими следните материали: два цвята лак и най-обикновен гумен ластик за коса.

Оставете основния цвят да изсъхне. След това направете възел и поставете лакирания ластик на върха на нокътя. Избере подходящ цвят за върха на нокътя и преценете колко тънка трябва да бъде линията, която е основното допълнение на маникюра.

Фиксирайте творението с прозрачен лак. Повторете стъпката с отпечатването на тънка линия на всички пръсти.

Това е една обикновена идея, но не я подценявайте, защото с нея може да подобрите творческите си способности за правене на френски маникюр и да измислите нещо ново.

Последно
Не пропускай