Топ 4 зодии, които не могат да обичат

Нека поговорим за най-важното чувство – за любовта. То не е достъпно за всички знаци на Зодиака. Мнозина абсолютно не могат да обичат и да дадат това чувство на своята сродна душа. Кои са те?

Рак

Този знак почти никога не изпитва любов. В началото на една връзка може да усети искра, но всичко това много бързо изчезва и се стопява веднага щом Ракът завладее напълно партньора си. Раците в по-голямата си част са егоистични и стиснати на емоции. Всичко в живота им върви по график и в тяхна полза. Това обаче не означава, че не им пука за близките. Със сигурност няма нищо общо с пламъка им в сърцето.

Виж също: 4 зодии, в които всеки е влюбен, без да осъзнава защо

Водолей

Отличен събеседник, душата на кампанията, внимателен и оригинален партньор във всеки смисъл, но никога не може да се спре на една дама. Водолеят да живее с един, мечтае за друг, но може да харесва и трети. Водолеите са непостоянни и ветровити. Основният критерий за тях е свободата. Те се интересуват от връзки, но без задължения, така че не бива да очаквате любов от тях за цял живот.

Козирог

Единствената любов на живота за Козирозите е работата. В него той се разтваря напълно, а всичко останало е просто допълнение. Ако личният им живот попречи на работата, те са по-склонни да предпочетат нея, отколкото връзка.

Виж и: Женските зодии, които силно привличат мъжете

Близнаци

Те не знаят как да признават грешки, умишлени и егоистични са. Постигайте целите по всякакъв начин, Близнаците много бързо се отегчават от партньора и лесно забравят за съществуването му. Спечелването на сърцето на Близнаците е почти невъзможно поради многото лица на тяхната природа. В същото време могат да са в добро и лошо настроение, да обичат и да мразят и не могат да останат с един човек. От друга страна, те са верни и предани приятели, въпреки че това вече не е пряко свързано с любовта.

Последно
Не пропускай