Решение за мъжките навици, които вбесяват всяка жена

Нищо не изнервя една жена повече от това когато мъжът и флиртува, стои цял ден пред компютъра, разхвърля из къщата и постоянно слуша майка си.

Колкото и да ви вбесяват тези навици, отнасяйте се към тях с чувство за хумор. Изразете недоволството си със шега, не позволявайте да ви изкарaт извън нерви.

Флиртува с други жени

Как да не ви вбеси това?

Дори и когато вървите по улицата и се държите за ръце на улицата той се заглежда във всяка жена с дълги крака. И освен това само дългокраки красавици запълват листата на приятели във фейсбук. Няма да ви учуди, ако си е направил 2-3 фалшиви профила в интернет.

За дискотеката да не говорим – флиртовете с барманки, сервитьорки и танцьорки са отдавна позволени. Къде пише, че хубавите жени са забранени за гледане?

Същото неписано правило важи и за вас, огледайте се може да забележите някой, който върви право по пътя и не се върти ляво-дясно.

Стои цял ден пред компютъра

Седенето пред компютъра познато ли ви е от някъде?

Ако не е част от групата на флиртаджиите тогава е от тези мъже, които са влюбени в новите технологии. Не стига, че остава до късно на работа, а когато се прибере първото нещо, което прави е да седне пред компютъра да довърши още малко работа и да поиграе на играта, защото на работа не е имал време.

Не му обръщайте внимание, оставете го да си играе или да си гледа мача. Ако държи на вас и ако ви обича, ще забележи, че не го отразявате и ще се постаре по-малко да стои пред компютъра, а повече до вас.

Не изпълнява обещанията си

Ядосана женаСедмичното пазаруване, кино, театър и романтична почивка само на думи. За вашите желания винаги излиза нещо, но за бира с приятелите си винаги има време.

Сърденето не помага. Направете така, че всичко да бъде по-важно и по-спешно от него. Организирайте луда екскурзия с най-добарат приятелка за уикенда и в последния момент му съобщете, че той трябва да се грижи за домашния любимец.

Мамини синчета

Млякото е развалено, а той ще се обади на майка си да пита какво да направи, въпреки че му казвате да го хвърли. За тях мама е над всичко – покажете, че и вашата майка е над всичко.

Бъдете спокойни и за този проблем има решение. След време може да стане баща на мамино синче и ще види как е.

Разхвъря дрехи из къщата

Чорапи, мърси боксерки и дрехи навсякъде – толкова красива гледка, че гледаш и не вярваш на очите си. Ще тръгне на работа с най-смачката риза, не се притеснявайте той е на мнение, че като я облече тя ще се опъне и самa ще се се изглади. Не му прави впечатление, защото в офиса му всички ходят с такива ризи.

За следващият път ще знаете да изгладите всички дрехи в гардероба и така ще го научите, че не се излиза с неизгладена риза.

А на въпросa – „Къде са ми чорапите?“

Нека да получи отговора – „В боклука любов моя“!

Последно
Не пропускай