Пролетни тенденции в маникюра

Наближава пролетта. Очаквано е да появят новите пролетни тенденции на модния подиум. Според модните прогнози през пролетта ще бъдат актуални неутралните цветове, комбинирани с пъстри цветя и метални отблясъци. Вижте пролетните тенденции в маникюра за 2019 година.

Пясъчен маникюр

Пясъчният маникюр нашумя миналото лято. Спомняте ли си туториалите със захаросаните нокти, които всъщност представиха новия т.н. пясъчен маникюр. За да направите хубав пясъчен маникюр трябва внимателно да нанесете един слой основен лак, да изчакате да изсъхне и след това да лакирате ноктите с пясъчния лак.

Ако искате да изглежда равномерно разпределен сложете само един пласт, защото ако напластите ноктите си с пясъчния лак няма да постигнете желания ефект. Така че трябва да изберете качествен пясъчен лак с хубава четка.

Пясъчният лак е достатъчно издържлив и не се нуждае от топ лак. Неутралните тонове изглеждат нежно, женствено и пухкаво, независимо от това дали имате къси или дълги нокти.

Препоръчителни цветове: млечно розово, пепел от рози, крем, екрю, шампанско, пясъчно, прасковено и всички нюанси на бежовото.

Френски маникюр

Безспорен остава фактът, че това е най-често предпочитания маникюр. Според модните експерти тази пролет ще бъдат актуални всички варианти на френския маникюр. Като започнем от обикновения френски с бели връхчета до омбре френския маникюр, направен с контрастни цветове.

През пролетния сезон нежните пастелни цветове ще бъдат комбинирани с цвят марсала, умбра, махагон, индиго и всички наситени нюанси на лилавото. Тази пролетна тенденция е идеална за дамите, които предпочитат силните цветове. Между преливащите нюанси може да добавите сух брокат и да заблестите на партито.

Цветен маникюр

Пролетта няма да е това, което е, ако не е толкова цветна, пъстра и нежна. Самата дума пролет е синоним за младост, свежест и разцвет. Така, че цветята стават неразделима част от пролетните тенденции в маникюра за 2019.

Идва моментът да покажете на себе си, че не се страхувате от модните експерименти. Нарисувайте различни цветя на всички пръсти, залепете готови пластмасови цветя за маникюр или специални стикери за нокти. Така ще бъдете в тон с пролетта.

Последно
Не пропускай