Отличен имунитет с АкваСорс Коластра

Коластрата е суперхрана, която помага както на деца, така и на възрастни да бъдат по-здрави. Помага на организма да се справя по-лесно и бързо с вируси, настинки и всякакъв тип други инфекции. АкваСорс Коластра е отлично решение за висок имунитет! Капсулите оказват огромна подкрепа на организма. Продуктът подпомага имунните му функции.

АкваСорс Коластра е чудесен избор за често боледуващи малки деца и за възрастни. Добро средство е за изграждане на стабилен имунитет и го подкрепя в борбата с всякакъв вид инфекции.

Хранителната добавка е богата на витамини и минерали. Оказва страхотно влияние върху здравето на децата. Основните по важност хранителни компоненти на коластрата от крави са имунните фактори и растежните такива. Тя е правилен избор в случай, че искате да водите пълноценен и здравословен начин на живот.

Продуктът има редица предимства и благотворни ползи върху здравето. Той подпомага имунните му функции. Коластрата е с много високо качество. Съдържа нутриенти в концентрирана форма, както и антитела. Подходящ е за възрастни и за деца, защото подпомага поддържането на добро здравословно състояние. Не съдържа вредни вещества, изцяло натурален е. Предлага се под формата на капсули, съдържащи единствено коластра.

Коластрата в АкваСорс е добита от свободно отглеждани крави. Събира се и се обработва, като се подлага на флаш-пастьоризация при 72°С. Обработката трае 15 секунди. Сушенето се осъществява по специална технология при ниска температура. По този начин коластрата запазва своите хранителни качества в най-високите възможни стойности. Продуктът е със сертификат и не съдържа хормони, пестициди, и антибиотици.

Коластрата от крави е особенно богата на витамини и минерали, имуноглобулини, растежни фактори лактоферин, олигозахариди, цитокини,  гликоконюганти, хормон на растежа, лизозоми, полипептид, гликопротеини, лакталбумини и т.н.

Аквасорс Коластра е подходящ за употреба при деца, боледуващи често и такива, на които им предстои да тръгнат на ясла или детска градина. Може да се използва от хора от всякакви възрасти, които искат да подсилят своя имунитет.

Коластрата помага и за съхраняване на младостта. Подходяща е също за хора, които спортуват активно и въобще за всеки, който желае да се радва на добро здраве. Препоръчителната дневна доза е съобразена с възрастта на този, който ще я приема. За деца под една година приемът е до една капсула, а за възрастни тя е по две капсули дневно.

Препоръчително е да се приема поне 20 минути преди хранене с достатъчно количество вода. Производителите препоръчват водата да е минерална за постигане на възможно най-добри резултати.

Последно
Не пропускай