Обяд за работа от вкъщи

Научихте ли наизуст менютата на заведенията около работа?

Всъщност понякога разнообразявате обяда си, като поръчвате пица или нещо от китайския ресторант на ъгъла. Знаем, че нe ви остава много време за готвене, но почивния ден е идеален да се поглезите с готвено. В същото време  част от вкусно приготвеното ястие може да пакетирате в една кутийка като обяд за утрешния работен ден. Освен това обядът от вкъщи ще ви излезе доста по-евтино.

Ако нямате подходяща пластмасова кутия, потърсете в магазините за домашни потреби. Има многоетажни кутии и такива с отделения, които са направени с цел да подредите салатата, обяда и десерта на едно място. Когато всичко е подредено стилно, приготвеният обяд изглежда още по-вкусен. Вижте нашите предложения за обяд за работа от вкъщи!

Здравословни сандвичи

Сандвичите са перфектни, когато възнамерявате да си приготвите обяд за работа от вкъщи. Въпреки, че много хора оспорват факта, че не може да се говори за здравословни сандвичи, със сигурност направените от вкъщи са по-здравословни отколкото тези, които са купени от бързата закуска. Ето менюто със здравословни сандвичи!

Риба на скара

Пригответе домашната риба на скара с няколко кръгчета лимон. Рибата върви в комбинация с всички зелени салати. Освен салата ако имате повече време може да приготвите за гарнитура варен ориз със зеленчуци или картофи с копър. Не вярвам, че има по-здравословен и по-вкусен обяд от риба със зеленчуци.

Любимата паста

Ако имате специално помещение на работа за хранене е голяма вероятността освен машина за кафе, да има и други удобства като например микровълнова. То тогава може да приготвите любимата си паста вкъщи и на работа само да я пъхнете в микровълновата.Храна от вкъщи

A за десерт хапнете една зелена ябълка!

Плодова салата

Направете салата с най-различни плодове. Заложете на екзотични плодове. Нека да се получи вкусен, здравословен и пъстър микс от цветове. Колкото повече плодове има в купата, толкова повече енергия за работа ще имате. Ако нямате време да нарежете плодовете на парченца, вземете в чантата цели плодове и ги нарежете на работа.

Последно
Не пропускай