Най-лудите знаци на зодиака

Понякога е достатъчно да погледнете човек, за да разберете, че нещо не е наред с него. А понякога можете просто да попитате за неговата зодия – и всичко ще стане ясно. Днес астролозите ни разкриват най-лудите знаци на Зодиака.

5-то място – Овен

Изключителната степен на отговорност, грижата за семейството и близките, работоспособността и прекомерния ритъм на живот – всичко това, събрано заедно, дава много резултати. Но не и без загуби за нервната система. Емоционалните сривове могат да бъдат изтощителни за Овена. Не е изключена депресия на фона на техният живот в стил „всичко наведнъж“.

4-то място – Риби

За какво плащаме? За това, което имаме. Всичко си има цена. И Рибите често плащат за своята неспирна жажда да имат това, което искат. Те са предразположени към различни видове стрес още от детството. Понякога това дори променя живота им. Бъдете снизходителни към тези хора, ако се ядосват без причина. Това преминава бързо. А най-доброто лекарство за Рибите е любовта във всичките й проявления.

Не пропускайте: Най-трудните зодии за изграждане на връзка

3-то място – Телец

Изтънчеността на природата често им изиграва доста жестока шега. Представителите на този знак са сред най-лудите знаци на Зодиака. Това, което позволява на Телеца да получи максимално удоволствие в различна ситуация, същевременно се оказва и разрушително. Нервите им не са железни … Основният съвет на звездите е да работят върху себе си и своите приоритети навреме.

2-ро място – Стрелец

Изглежда, че спокойствието преобладава в характера на представителите на този знак. Но не, не е така. Всичко вътре, всичко е опънато като тънка струна. По правило тази „мелодия“ се чува предимно от близки хора, но много често, особено с годините, тя става очевидна вече за цялото обкръжение на Стрелеца. Неслучайно е на второ място по лудост, сред всичко зодиакални знаци.

1-во място – Лъв

Лъвът заема водеща позиция в много отношения и, за съжаление, и в този рейтинг. Лъвът е най-луд. Нервната система на представителите на този знак е в състояние да остане непокътната само ако представителят на тази зодия умишлено е избрал уединение, умишлено се е оттеглил от обществото. Ако не, то в доста млада възраст всеки втори типичен представител на зодия Лъв страда от емоционално претоварване и темперамент. Горещият нрав е това, което прави Лъва покорител на много върхове, но в същото време той плаща за всичко това с нервите си.

Последно
Не пропускай