Най-хитрите знаци на зодиака – класация

Сред зодиите има различни типажи – някои са умни, други креативни, трети – хитри. Днес ще представим мнението на астролозите за последните. Нека видим кои са те.

12 МЯСТО – ОВЕН

Представителите на този знак се характеризират с откритост и начин на директно изразяване на мнението си. Овните почти нямат страх и играят открито, като не позволяват да бъдат манипулирани. Овенът не обича да лъже, той прибягва до лъжи само в краен случай.

11 МЯСТО – КОЗИРОГ

Този знак изобщо не се отличава с хитрост. Козирозите разказват на света за себе си само най -необходимите неща, достатъчно потайни са. Но лъжата им е чужда.

10 МЯСТО – СКОРПИОН

Този знак няма да прояви хитрост заради глупости. Ако има нещо, което може да го провокира, това е отмъщението. В този случай Скорпионът е истински професионалист – той знае, че отмъщението е ястие, което се сервира студено. Затова бавно, внимателно изчислявайки всичко, той ще ви „върне услугата“, ако веднъж сте го наранили.

Не пропускайте: Какво казват различните зодии пред огледалото

9 МЯСТО – ТЕЛЕЦ

Телецът е страхотен в манипулирането, особено във финансовата сфера и в любовта. Но има страх от скандали и откровени разговори. Само да няма война – това е мотото на Телец, под което той е готов да мами – тоест, да се проявява като хитрец.

8 МЯСТО – БЛИЗНАЦИ

Близнаците са готови както за спорове, така и за конфликти и винаги ще играят двойна игра. Това е тяхната природа. Не им харесва, но просто не могат по друг начин. Доста са хитри.

7 МЯСТО – РАК

Раците са хитри, но в умерени количества, а понякога и не особено умело. Те могат да отстояват себе си във всеки конфликт и да казват истината в лицето. Опитват да заинтригуват, но не винаги успяват в това. Достатъчно е обаче да поискате признания от Раците и те ще си разкажат всичко както е. Единственото биха измамили по въпроси, свързани с финансите.

6 МЯСТО – ДЕВА

За Девата справедливостта е важна. В името на това тя може да прояви хитрост. Искате ли Девата винаги да е честна с вас? Съгласете се тогава с нея за всичко. Или се преструвайте, че сте съгласни.

Не пропускайте: Зодиите на пазар

5 МЯСТО – ЛЪВ

Лъвовете обичат да интригуват , но за тях това е нищо повече от забавна игра. От една страна, не е толкова страшно, защото Лъвът реално не иска да ви измами, а просто се забавлява. От друга страна, подобен подход е пълна глупост, която усложнява живота на другите, съсипва репутацията на самите Лъвове и им създава лошо име.

4 МЯСТО – СТРЕЛЕЦ

Хитростта на Стрелеца е впечатляваща. Стрелците интригуват и лъжат, но когато го правят, изглеждат и действат неубедително и нелепо. Но изобщо не го осъзнават. Може би защото представителите на този знак сами вярват в собствените си лъжи. Освен това трябва да признаем честно, че не всички сме с капацитета на Шерлок Холмс. Вярваме наивно на лъжите на Стрелеца.

3 МЯСТО – ВЕЗНИ

За Везните трябва да знаете две неща: те са професионалисти в хитростите и предпочитат да не решават проблеми, а да ги прехвърлят към други. Могат да заблудят всеки. Имате ли чувството, че Везните се опитват да прехвърлят отговорността върху вас? Не им позволявайте да го правят. И не слушайте какво казват, дори ако звучат много убедително. Водете се от интуицията.

2 МЯСТО – РИБИ

Рибите се водят интриганти от висок ранг – такива, каквито светът никога не е виждал. Вярно е, че те се усукват и хитруват, опитвайки се да се изкарат чиста вода. Но дори и когато са притиснати до стената, те не се извиняват, тъй като искрено не разбират какво толкова страшно има в лъжите и хитростите. За тях това е естествено състояние.

1 МЯСТО – ВОДОЛЕЙ

Водолеят е изпечен хитрец, който получава истинско удоволствие от интригите и лъжите. За него, както и за Лъва, това е като игра. Но Водолеят е интелектуалец, така че тъче фини интриги, често пъти неуловими от околните.

Последно
Не пропускай