Най-актуалните прически за края на годината

Тази година се завърнаха прическите, които се правят много бързо и лесно, а същевременно са ефектни и стилни. Същите се оказаха и хитови за новогодишната нощ. Ето най-актуалните прически за края на годината. Ако искате нестандартна визия на Нова година, направете плитки в косите си. Ако мечтаете да бъдете звездата на вечерта заложете на балетния кок, а за дамите нуждаещи се от обемна коса идеално решение представляват небрежните къдрици.

Плитки в косите

Плитките ще бъдат отново актуални и модерни за предстоящите празнични събития. Куп дребни плитки, плътно прилепнали върху главата, плитка рибена кост, обикновена плитка или странна форма плитки – каквато и  плитка да изберете няма да сбъркате. С плитките в косите може да демонстрирате както елегантния си стил, така и бохемския дух. Сега оставям на вас да изберете подходящата прическа плитка и да добавите моден аксесоар за коса към нея.

Балетен кок

Високият ретро кок е класика в жанра. Този кок не се завърща на модния подиум, а става още по-актуален и по-предпочитан от преди. Високият ретро кок вече не е привилегия само на балерините, а и на всички жени с дълга и средно-дълга коса. Ако искате да бъдете звездата на вечерта, изберете прическата висок ретро кок, която открива лицето ви и подчертава чертите му.

Небрежни къдрици

Миналата година бяха актуални добре изправените коси с къс бретон, докато сега модните специалисти съветват, че се завърщат небрежни къдрици. Такива къдрици може да направите с преса за коса, с гореща маша или с по-големи ролки. Небрежните къдрици от една страна изглеждат лежерно, а от друга представляват грациозна прическа. И освен това небрежните къдрици са защаметяващо секси. Поиграйте си с тях и ще забавите стрелките на часовника.

Каквато и прическа да изберете не забравяйте да сложите в дамаската чанта стилизиращ лак. Ако искате небрежните къдрици да се запазят по-дълго време, напърскайте всяка една къдрица поотделно със стилизант. Важно е да бъдете неповторими и различни, както в новогодишната нощ, така и в ежедневието си.

Последно
Не пропускай