Масивно колие за голямо впечатление

Герданите с големи перли, геометрични форми и камъни, обемистите обеци, дебелите гривни и пръстени са в синхрон с последните модни тенденции. Факт е, че нестандартните и нетрадиционните форми привличат много по-лесно вниманието от класическите аксесоари.

Ако се върнем назад във времето ще видим, че масивните бижута са най-добрия приятел на известните владетелки в историята. Масивните украшения представляват символ за стил и класа.

Желаете ли да оставите неотразимо впечатление?

Независимо дали става въпрос за парти, делова среща или разходка в парка само едно голямо колие може да ви направи да изглеждате прекрасно. Добавете един голям гердан и той ще украси и най-ежедневния ви тоалет. Ако сте избрали подходящо облекло, то този аксесоар е идеален, за да привлечете вниманието на всички около вас.

За да разчупите ежедневието може да изберете голяма неонова или шарена огърлица.

При избора на голямо колие трябва да се внимава, защото една грешка може да ви изиграе лоша шега. Ако искате да изглеждате добре опитайте се да избегнете стилистичните разлики. Бъдете модерни и направете смели изяви с голямо колие. Може да опитате и сами да направите голямо колие от старите бижута, копчета и различни аксесоари. Ръчно изработените колиета с надпис с големи букви също подчертавам женската самоувереност и креативност.

Освен с облеклото голямото колие трябва да бъде съчетано и с другите аксесoари, модела на обувките и цвета на дамската чанта. Още един съвет: ако искате вашите бижута да бъдат забелязани, то тогава трябва горната дреха да бъде в различен цвят от цвета на масивното колието. Успех!

Последно
Не пропускай