Нокти с декоративни пера

В момента, в който видях тези нокти аз се влюбих в тях и поради тази причина реших да споделя идеята и начина на декориране на ноктите с пера.

Ако си представяте нарисувани нокти с пера, веднага ще ви кажа, че става въпрос за модерен маникюр с вградени изкуствени паунови пера. Преди бяха модерни дантелените нокти, а сега ще бъде актуален маникюра с декоративни пера.

За да направите нокти с паунови пера в домашни условия са ви нужни следните неща: цветни лакове за основен маникюр, топ лак, ножица и изкуствени пера. Преди това трябва да изберете цвят за основния маникюр.  Помислете какъв маникюр е подходящ за цветните декоративни пера.

Има специални декоративните пера за маникюр, но може да използвате и изкуствените паунови пера, които се предлагат в арт магазините. Наистина има голямо разнобразие на разцветки, десени и модели на изкуствени пера за маникюр. Първото нещо, което трябва да направите е да лакирате ноктите си с желания цвят. Другият вариант е с помощта на гъба да получите преливащ ефект върху ноктите си. След като лака изсъхне изберете едно декоративно перо и го поставете върху нокътната плочка, за да прецените колко голямо парче е необходимо да изрежете. Нанасяте лепило за нокти и внимателно поставяте декоративното перо. Натиснете перото нежно върху нокътя и изчакайте да изсъхне. Изрежете всички стърчащи части на перото. Ако се притеснявате, че вашия лак ще се развали, запечатете ноктите с декоративните пера с два слоя топ лак.

Предлагаме ви да направите декорацията с паунови пера само на безимените пръсти, а останалата част от ноктите да оцветите с цвят, който съвпада с цвета на украшението. Така ноктите с декоративните пера ще изглеждат естествено красиво и същевременно много нежно, стилно и ефектно.

Ако обичате да експериментирате може да декорирате всички нокти с различни изкуствени пера, като основния маникюр е направен само с безцветен лак.

Последно
Не пропускай