Кой от знаците на зодиака ще има късмет през уикенда 8-9 октомври

Този уикенд е обединен от факта, че звездите ще дадат възможност за комбиниране на три времена – минало, настояще и бъдеще.

8 и 9 октомври са благоприятни дни да анализирате всичко, което се е случило в живота напоследък, да анализирате грешките си, да правите изводи от успехите, да правите планове за близкото бъдеще и евентуално да започнете да ги изпълнявате. Кой ще е късметлия този уикенд?

Събота, 8 октомври е денят, в който миналото, искаме или не, активно нахлува в живота ни. Може да приеме всякаква форма: спомени за минали събития, ситуации, които ще се повтарят, причинявайки усещане за дежавю, или човек, който някога е играл важна роля в живота ни, но след това – по различни причини – е изчезнал от него. Трябва да направим изводи от това, което някога сме преживели и ако е провал – в бъдеще да избегнем повторение, а ако е успех- да го повторим или дори да го надминем. Веднага след като всичко е направено правилно, още в неделя, 9 октомври, можете да преминете от анализ и размисъл към действие.

Вижте и: Зодиите на пазар

Телец

На звездите Телците препоръчват да предприемат решителна стъпка, която ще ги направи щастливи. В миналото им е имало човек, когото са обичали и най-вероятно все още обичат, но след кавга, комуникацията им е прекъсната, поради което и двамата страдат. Ако тези дни намерят моралната сила да се обадят и да се извинят, това драматично ще промени живота им – към по-добро.

Близнаци

Близнаци – най-накрая ще е възможно да се постигне целта, към която са се стремили упорито ​​дълго време. Твърде вероятно е това да бъде свързано с преместване на ново място на пребиваване.

Козирог

Козирозите ще получат основателна причина да бъдат доволни от себе си. Началниците им ще ги боготворят, защото те наистина са точните хора, които движат успеха на фирмата.

Последно
Не пропускай