Качества, които притежава верния мъж

Всяка жена си задава въпроса „Дали моя приятел/съпруг не ми изневерява?“.

Следващите качества, които (не) притежава ще ви покажат дали един мъж е верен на жена си или обича да кръшка.

Той уважава жените

Мъжът, който уважава жените не гледа на тях като на сексуален обект. Това означава, че ако той уважава жените, то със сигурност не се интересува приключение за една нощ.

Той е емоционално интелигентен

Емоционалната интелигентност е голям показател за това дали мъжът е предопределен да бъде верен или не.

Как да разберете доколко той е емоционално интелигентен?

Просто имайте предвид, че той мисли, преди да действа.

Той спазва обещанията

Важно е не каквото говори, а какво прави. Верният мъж ще спази обещанието, което е дал. Той ще вечеря заедно с вас, дори и ако неговите приятели имат билет за любимия мач, който не би пропуснал.

Той не изисква внимание

Мъжът, който иска постоянно да му се обръща внимание или да бъде в центъра на събитията е в състояние да игнорира на жената до него и да ѝ изневери.  Мъжете, които искат внимание са готови да преминат всички граници на толерантност. Това може да изглежда безобидно в началото на връзката, но ако това поведение продължи със сигурност ще развали отношенията между вас.

Той е сигурен в себе си

Несигурността и желанието за внимание вървят ръка за ръка. Мъжът, който е сигурен в себе си получава напълно признание за това от една жена. На него не са му нужни повече жени едновременно, за да потвърдят неговите възможности. Ако той е сигурен в себе си, тогава лесно ще признае слабостите си, без да си наранява егото си.

Той не рискува

Онзи, който поема рискове обикновено се води от принципа, че ще има с какво да се сдобие, докато верният мъж мисли по друг начин.Той не иска да рискува, защото така може повече да загуби, отколкото да спечели.  Верният мъж няма да ви разочарова, защото не би рискувал да загуби любовта си.

Той е благодарен

Той винаги е доволен от това, което има и не изисква повече, така че никога няма да поиска нещо по-добро. Просто верния мъж е благодарен за това, което вече има.

Той знае как да общува

Вместо да игнорира проблемите и да потиска негативните чувства, верният мъж най-съсредоточено ще сподели своите виждания и усещания за връзката. Ако не е щастлив или ако неговите нужди не са задоволени, верният мъж ще намери правилните думи за да сподели мнението с половинката си.

Последно
Не пропускай