Идеи за романтична закуска

Закуската в леглото представлява прекрасна романтична изненада, както за нежния пол, така и за мъжете. Това е един прекрасен жест, който всеки мъж ще оцени особено ако е направена без повод. За да не се налага да ставате много рано сутрин, изберете едно от предложенията ни и подготвeте продуктите още от вечерта. Събудете партньора си с най-вкусната закуска.

Френски кроасан с любимото кафе

Купете френски кроасани от магазина или от най-близката пекарна и ги поднесете в леглото с любимото му кафе. Гарантираме ви, че никога няма да забрави тази прекрасна изненада.

Палачинки с домашно сладко

Кой не обича палачинки, а особено намазани с домашно сладко. Изберете домашно сладко с цели плодови парченца, това ще го омагьоса. Със сигурност ще получите признание за това вкусно изкушение. А за идеи за различни рецепти за палачинки вижте в Palachinki.com.

Бисквитки с прясно мляко

Купичка прясно мляко с нарязани бисквитки, това е идеално предложение за дамите, които наричат своя любим, бебчо. Поглезете го като малко, сладко бебе.

Препечена филийка хляб с едно варено яйце

Препечете една филийка пълно зърнест черен хляб и нарежете на кръгчета едно варено яйце. Декорирайте чинийката със зелен лист маруля. Може да изрежете филийката във формата на сърце.

Плодова салата

Вземете една порцеланова купичка и я напънете с нарязани сезонни плодове. Колкото по-пъстра е салатата, толкова повече витамини съдържа закуската. Какво по-хубаво  за начало на деня от здравословната плодова салата?

Банан с течен шоколад

Обелете банана и декорирайте с 2 лъжици разтапящ се течен шоколад. Може да нарежете банана на едри колелца или по дължината. За 2 минути ще приготвите най-вкусната закуска на любимия.

Плодово мляко със сламка

Необходимо е малка кофичка кисело мляко, в която да добавите горски плодове. Направете млечен микс, а на чашката залепете закачливо послание. Чаша с плодово мляко с две сламки е истинско романтично предизвикателство.

Кошница с малки шоколадови бонбони

Събудете го с кошница различно опаковани шоколадови бонбони. Ще се зарадва на романтичната закуска като малко дете.

Последно
Не пропускай