Червеното завладя модния подиум

Червеното отново завладя модния подиум. Червеното, което се забелязва от далече е най-актуалния цвят през този сезон. На мода е червеното във всичките му нюанси.

Дързък, женствен и забележим – това е червения цвят. Позволете на ярко червеното да повиши празничното ви настроение.

За да изглеждате неотразимо в празничните дни заложете на червеното. Избере рокля според формата на тялото. Ако смятате, че червеният цвят е доста силен може да изберете класическа черна рокля с червени детайли. Или да акцентирате тоалета с бижута, колани, чанти, шалчета и ръкавици в червени нюанси. Червеното както всички други цветове се комбинира доста добре с черно- бялата гама. Може да пробвате да го съчетаете и с нежни пастелни тонове.

Силният червен цвят се откроява много добре на фона на кожата и се съчетава чудесно с другите топли тонове. Но ако го съчетаете с по-наситените цветове като маслиновото зелено, шоколадово, тъмно сиво също няма да сбъркате. Червено със златисто – не подминавайте тази взривоопасна комбинация.

Всичко, което е червено е модерно. Така, че не забравяйте, че мъжете също предпочитат модерни жени. Възползвайте се от ефектното въздействие, което притежава цвета на любовта. Червеното не е изненада, но ако за първи път решите да облечете червени дрехи, няма да останете незабележими.

Сред основните модни тенденции тази зима са крещящо червените нокти . Не е необходимо да ви припомняме, че огнено червените устни са винаги модерни. Едно ново червено червило и същия лак за нокти са идеален начин да бъдете в крак с последните модни тенденции.

Ако червеното е вашия любим цвят, то завръщането му на модния подиум не ви изненадва. В такъв случай, подчертайте вашия аутфит с нов червен аксесоар като например червена рамка за очила. Попитайте вашия фризьор дали ще ви отива червено боядисана коса.

В сезона на студовете, ветровете и снежните бури червения цвят ще ви стопли. Червеното остава запазена марка за новогодишните тържества. Време е за коледно парти – помислете за прическата!

Последно
Не пропускай