5 зодии, с които е трудно да бъдеш приятел и да работиш

Има хора, които вбесяват другите просто с присъствието си, без да правят нищо особено. С тях е трудно да водиш комуникация, да се сприятелиш и да работиш. Разбира се, подобни неща са до голяма степен индивидуални, но има 5 зодии, които дразнят хората по-често от останалите.

Рак

Хората, родени под този знак, се отличават с нежност, чувствителност, доста са емоционални и това не винаги е плюс за тях. Понякога емоционалността на Рака му изиграва жестока шега и довежда хората около него буквално до ярост. Този знак обича да драматизира, анализира и обсъжда всичко по сто пъти, а освен това и много хленчи.

Ако Ракът не е подкрепен и не намери съчувствие в хленченето си, тогава той ще се скрие в черупката си и ще е напълно невъзможно да общувате с него. Раците обичат да играят мълчаливо, те не признават вината си и не слушат съветите на външни хора. Другите им са винаги виновни и ако се опитате да опровергаете това, тогава ще ви нарочат и край с вас.

Вижте още: Най-големите използвачи на жени сред мъжките зодии

Дева

Родените под знака на Дева, като никой друг, са в състояние да подлудят хората. Не бива да се обръщате към тях за помощ, защото, ако нещо се обърка, ще ви обсипят с куп обвинения. Също така е опасно да питате Девата за мнение относно външния си вид. Комплиментите ще бъдат доста съмнителни и най-вероятно ще се почувствате ужасно след тях.

На всичко отгоре Девите те не вярват, че могат да обидят някого. Техните мотивите винаги са абсолютно положителни и мили. Този знак възприема критиката като сигнал за битка. Така че, ако ви доскучае и  искате скандал, просто кажете на Девата, че прави нещо нередно.

Лъв

Лъвовете наистина знаят как да направят впечатление, включително и с непоносимостта си. Този знак обикновено се конти в снежнобяло палто – марково и луксозно. Никой няма шанс да привлече вниманието до него. Важен е само неговият успех и блестящата му броня.

Хората, родени под знака на Лъв, по някаква причина смятат, че само те са интересни за другите. Липсата на възхищение просто ги убива. Горделиво, шумно, обсебващо и егоистично – ето така действа един Лъв!

Вижте още: 3 зодии, които никога не искат помощ, защото гордостта им е твърде голяма

Риби

Представителите на този знак са фокусирани върху чувствата си. И тъй като вътрешният им свят е дълбок и сложен, е много трудно Рибите да бъдат изведени на повърхността на реалността. Те живеят в паралелен свят, потопени в себе си, но дори и там успяват да провокират конфликти и да измислят спорове от нищото. В духа на Рибите е да намерят за какво да се обидят, дори и ако трябва да си го измислят. Следователно те или обичат, или презират и то без абсолютно никаква причина. Дори те самите не могат да обяснят отношението си, всичко се променя толкова бързо.

Телец

С този знак не бива да влизате в спор, ако не искате да посветите целия си живот на него. Невъзможно е да се спори с Телците, въпреки че иначе са доста приятни хора. Когато не са в конфликт, не повишават тон, обичат тишината и спокойствието, не особено активни. Ако Телецът се чувства комфортно, той е прекрасен. Но ако решите да го дръпнете за опашката или да го убедите в нещо, в което не вярва, скандалът е неизбежен.

Последно
Не пропускай