Най-големите използвачи на жени сред мъжките зодии

Има зодии, които обичат да използват жените. Да живеят на техен гръб, ако това, разбира се, им бъде позволено. Нека видим кои са те, според астролозите.

Овен  

Представителите на този знак много обичат приключенията, които понякога се превръщат в откровена игра с чувствата на други хора. Те имат много енергия, която често насочват в грешна посока. Тези мъже могат да дадат на жената страст и ярки впечатления, но в замяна често очакват конкретна награда. Плюсът е, че е малко вероятно да прикрият егоистичните си намерения от вас.

Телец  

Широко разпространено е мнението, че представителите на зодия Телец са доста мързеливи хора. Това отчасти е вярно, те ценят комфорта и спокойствието, което противоречи на безкрайното плъзгане нагоре по кариерната стълбица, но в същото време не са готови да се откажат от лукса и ексцесиите. Често това ги кара да чакат всичко на своите родители, приятели и жени.

Вижте също: Най-големите предатели сред зодиите

Близнаци  

Не трябва веднага да отваряте сърцето си и да се доверявате на Близнаци, защото това е най-хитрият знак на зодиака, чиито представители винаги търсят и намират алтернативни източници на доходи и начини за развитие. Дори и да не очаква финансова подкрепа от жената, вероятно той все пак ще намери друг начин да я използва за своите цели.

Скорпион

Няма по-добър използвач на жени от Скорпиона, който със своята харизма е способен да заблуди главата на всяка дама. Разбира се, в повечето случаи Скорпионите са заможни мъже, които сами са готови да обсипят сродната си душа с подаръци. Но Скорпионът няма да се поколебае да приеме подаръци от богата жена. Освен това той с удоволствие ще се възползва от нейния статус и положение в обществото, за да повиши авторитета си.

Риби  

Използвачите сред Рибите са много разпространени. Романтичните и мечтателни натури просто не са родени, за да правят пари. За Рибите е по-лесно да намерят богата дама, която с удоволствие да им прави комплименти и да ги носи на ръце до края на дните им. Рибите нямат нищо против и да живеят за нейна сметка.

Последно
Не пропускай