Вдъхновяващ маникюр

Много психологически изследвания, показват че любимият цвят разкрива каква личност сте. Всъщност същото това нещо се отнася и за цвета на маникюра. Какъвто е цветът на ноктите, такова е и настроението ви.

Имаме две вдъхновяващи предложения за пъстър маникюр, с които настроението ви ще придобие друг цвят. Сега е моментът да проверите дали цвета на маникюра и настроението са свързани и как идеите от типа „направи сам“ могат да променят настроението ви.

  • За целта изберете три цвята: оранжево, зелено и лилаво. С комбинация от тези три цвята ще създадете вдъхновяващ маникюр. Използвайте оранжевият цвят за базисна основа. Със зеленият лак направете триъгълник, а с лилавия дебела линия, която пресича нокътната плочка. Завършете декорацията с няколко шева, които са направени с помощта на тънка четка за рисуване и черен лак. Стъпка по стъпка и вдъхновението идва на помощ.

Ако предишното предложение ви изглежда прекалено цветно за вашия вкус, предлагаме ви да направите двуцветни ориенталски нокти. Настоящата идея за дизайн на нокти, може ви превърне в професионален маникюрист у дома.

Следвайте схемата и ще останете учудени от резултата, който ще получите.

  • Сложете основа и лакирайте ноктите с подходящ цвят.
  • С друг цвят оцветете тиксото.
  • С помощта на ножица за плат с триъгълни зъби направете къдрави лентички.
    Залепете лентичките върху лакираните нокти и минете ориенталските нокти с топ лак.

Съвет: Колкото по-голям е контраста между двата цвята, толкова по-възхитително ще изглеждат вашите нокти. Специалистите имат обяснение какво означава и какво говори за вас всеки цвят.

Лакирането и декорирането на ноктите е истинското изкуство. Може ли това изкуство да промени настроението или по-скоро настроението диктува как да бъдат оцветени и декорирани ноктите ще разберете ако да направите едно от двете предложения за вдъхновяващ маникюр.

Оцветете ноктите в различни цветове, опитайте да създадете интересна рисунка или да залепите ръчно изработени стикери за маникюр. Нов маникюр, ново настроение!

Последно
Не пропускай