Зодиите, които ще срещнат истинската любов през май 2022

Май 2022 ще бъде съдбовен месец за някои зодии по отношение на любовта. Ето списъка с късметлии, които определено няма да могат да избегнат стрелата на Купидон през най-любовния месец от годината.

Овен

През целия май планетата на любовта Венера ще бъде в Овен, което означава, че на представителите на тази зодия им е гарантирано щастието в любовните афери! Ако нямате сродна душа, то в последния месец на пролетта тя може лесно, без усилие и красиво да влезе в живота ви. А ако вече сте във връзка, тогава през май ще има възможност да я укрепите или дори да я доведете до брак! Много Овни ще получат предложения, някои ще заживеят заедно с партньора си, а други ще запознаят любимия човек с родителите и роднините си.

И още: Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през май 2022

Стрелец

Стрелци, дръжте се здраво, ще ви трябват предпазните колани, тъй като този месец ще бъде нещо подобно на влакче в увеселителен парк на любовта за вас. През май ще изпитате много ярки емоции в романтичната сфера – ще има незабравима среща, пеперуди в стомаха ви и дори неща, които трудно бихте могли да си представите! Най-вероятно няколко потенциални гаджета ще решат да направят първата стъпка наведнъж, така че ще трябва да помислите внимателно по кой път да тръгнете. Слушайте сърцето си – то няма да ви подведе!

Дева

Време е за решителни действия! Ако досега сте се поколебали, опитвайки се да разберете дали чувствата са взаимни, сега можете да се осмелите да предприемете следващата. Мотото на май 2022 за вас е „всичко или нищо“. Спрете да се движите по течението и станете творец на собствената си Съдба. И ако не се получи от първия път с човека, в когото сте влюбени, тогава това е просто повод за радост, защото ще затворите една врата, за да отворите нова с чисто сърце. Но звездите ви обещават успех на любовния фронт, така че това едва ли ще се случи!

Последно
Не пропускай