Зодиите, които днес трябва да стоят по-близо до земята

Ден на положителна енергия, който обаче не е предназначен за бурна дейност – нито един сериозен проект, който изисква много усилия, не може да бъде доведен до съвършенство. Но нещата, по един или друг начин свързани с медитацията, ще бъдат успешни – на първо място това се отнася за дейностите, свързани със земята. Грижите за домашните цветя са препоръчителни, както и сезонното почистване в градински парцел, покупката и продажбата на имоти.

Днес, 22 декември, представителите на всички знаци на Зодиака могат да се занимават с неща, свързани със земята, но 3 от тях ще се радват на особен късмет в това.

 

Телец

Телецът е знак на Земята, така че неговите представители намират особено удоволствие в заниманията, свързани с него. Затова, днес те могат безопасно – ако, разбира се, работата и времето им позволяват – да излязат извън града, на вилата, където, както знаете, винаги има работа. Дори ако не успеят да копаят, самата близост до земята ще им създаде страхотно настроение.

 

Везни

Днес е моментът да разрешите проблема с крайградските недвижими имоти, за които отдавна мечтаете. Може би не става дума за луксозна вила, а просто за къща на село – с печка и кладенец с чиста вода. Най-важното в тази ситуация е да не бързате да плащате определената цена: напълно е възможно да се пазарите с продавача, тогава ще останат пари за преместване и подреждане.

 

Скорпион

Скорпионите са отлични градинари – обикновено се казва, че могат да прихванат растение дори от безжизнена пръчка. Сега не е време за засаждане на екзотични растения в градината, но това не означава, че трябва напълно да изоставят любимото си занимание. Могат да обърнат внимание на любимите си стайни цветя.

Последно
Не пропускай