Зодиите, които днес не бива да правят нищо в ущърб на другите

13 декември е ден на мощна положителна енергия, която ще позволи да се реализират дори онези планове, които до вчера са изглеждали неосъществими. Сякаш от само себе си всякакви проблеми, включително стари, ще се решават лесно, тайните ще се разкриват, сложните ситуации ще изглеждат прости и разбираеми, а заобикалящата реалност –  ярка, преливаща се и достъпна за разбиране. Но е важно да използвате своите знания само за собствена полза и в никакъв случай – в ущърб на другите.

Днес, 13 декември 2022 не бива да правим нищо в ущърб на други хора, като това важи с особена сила за следните зодии.

Овен

Овенът, след като е научил нещо за друг човек, което може да бъде използвано срещу него, може да не устои на изкушението да навреди. Освен това, той най-вероятно ще мисли, че целта на действията му е за общото благо, включително и на човека, когото реши да тормози. Всъщност, представителят на знака буквално ще се наслаждава на силата си, без да мисли, че негативът ще се върне към него като бумеранг. Звездите ви съветват да се въздържате от подобни действия, особено днес!

Дева

Девите, след като са научили чужда тайна, ще си дадат клетва, че никога няма да кажат на никого за това, но ще минат само няколко часа, преди да почувстват, че ако не разкажат на някого за това точно сега, просто ще бъдат разкъсани отвътре. И тук те могат да направят сериозна грешка, като издадат чуждата тайна на човек, който по редица причини изобщо не трябва да я знае. Не бива да правите това.

Козирог

Козирозите, след като са чули за нещо, което сериозно компрометира някой от техните познати, първоначално ще осмислят тази информация доколкото е възможно, решавайки, че едва ли някога ще имат нужда от нея. Но щом този човек ги обиди с нещо – поне малко – те в разгара на емоциите ще му кажат всичко, което знаят, включително и самата тайна, която току-що са научили. Пазете се от подобни действия! Няма да е на добро.

Последно
Не пропускай