Златна дамска гривна: Как да носите украшението, което винаги е на фокус

Противно на очакванията, когато говорите с отсрещния пол, те често поглеждат към очите и към ръцете ви – ето защо си струва да заложите на бижу.

Ролята на бижутата във визията на нежните представителки е ключова: фокусират погледите върху себе си, а с това разкриват и красивите черти на притежателките си. Оставете клишетата за това накъде отправят погледите си от отсрещния пол, защото те винаги ще се взрат в очите ви, както ще забележат и ръцете ви.

Това е отличен повод да заложите на златни дамски гривни от Shine.bg – едно сияние, от което няма никакъв смисъл да се лишавате. Гривната ще изтъкне изящните ви ръце, които често се намират и около лицето, а това се превръща в магнит за възхищението на околните.

Гривните са елегантни и блестящи, но те не са просто привлекателна вещ върху тялото ви. Необходимо е да пасват идеално по размер на китката ви, а също и да съчетавате излъчването й с останалите аксесоари и тоалета.

Помислете кога и с какво обикновено ще комбинирате златната си гривна. През есенния сезон тя чудесно ще се хармонизира с тоновете на дрехите ви, които от ярките и пъстри десени на лятото преминават в топлинното обаяние на жълтото, кафявото, оранжевото, зеленото, керемиденото, бордото.

Универсалната и класическа изработка представлява плоска и фина гривна, която винаги е подходяща да се носи с ежедневните ви тоалети в офиса, както и на официални събития и празници.

Популярност набират и златните гривни тип ластик, които не създават никакви удобства при носене и не са пречка да облечете не само рокля, но и риза или пуловер.

Интересно е да експериментирате с няколко златни гривни в едно. Целта обаче е те да се припокриват по форма и дизайн, а не да се постигне натрапчив и отблъскващ вид.

Има и широки гривни, които могат да бъдат поставени върху блузите с дълъг ръкав. Това е модерен подход, а и със сигурност ще бъдете оригинални и ще се отличавате от масовите предпочитания. Смелите дами винаги трябва да имат опция да излязат от скучните рамки, стига да не преминават онази граница, позната като добре премерен и изискан вкус, съобразен с обстановката и мястото.

Уикендите са времето, в което може да си позволите достатъчно волности. Тематични талисмани, гривни с висящи декоративни елементи, забавни фигурки, любими животни и орнаменти от природата, цветни полускъпоценни камъни.

Всичко това е в синхрон с лежерния ви аутфит през почивните дни. След натоварената седмица заслужавате да си създадете колкото се може повече поводи за усмивки.

Последно
Не пропускай