Зимни плодове, които ще ви помогнат да влезете във форма без фитнес или диети

Искате ли да отслабнете без диети? Тогава яжте тези плодове сутрин и като следобедна закуска и скоро ще сте изненадани от резултатите.

Грейпфрут

Както всички цитрусови плодове, той има високо съдържание на витамин С, поради което бързо разгражда телесните мазнини. Също така предотвратява и натрупването им там, където не са необходими. Грейпфрутът има добър ефект и върху храносмилането, като помага за усвояването на тежки храни. Той е незаменим за закуска, защото „стартира“ стомаха по-добре от всеки друг плод.

Киви

Зелените зеленчуци и плодове са най-добрите за отслабване. През зимата изборът им не е толкова голям, така че кивито става още по-ценно. Зеленият пигмент показва висока концентрация на естествени антиоксиданти, които ускоряват храносмилането и осигуряват енергия за деня. Кивито предпазва от натрупване на мазнини и съдържа минимум калории: идеално е за хапване през целия ден!

Ябълки

Поради високото съдържание на фибри в ябълките, както и ниското им съдържание на калории, те имат способността да засищат чувството на глад за часове. Същевременно  фруктозата премахва страстта към сладкишите, затова е точно това, от което се нуждаете, ако решите да се сбогувате с няколко килограма!

Нар

Нарът помага за извеждането на всички вредни вещества от тялото: плодът е наситен с естествени антиоксиданти, нормализира и ускорява храносмилането и премахва излишната течност. Ако се появи подуване на корема след празниците, спешно изяжте един нар. На сутринта ще се събудите напълно нови.

Райска ябълка

Райската ябълка е лидер сред зимните плодове по съдържание на протеини. Нуждаем се от него, за да изградим мускулна тъкан, която изгаря 9 пъти повече калории от мазнините. Освен това плодът задоволява отлично апетита, благодарение на стипчивия си вкус и действа ободряващо сутрин.

Поради високата концентрация на витамин В и С, може спокойно да замести кафето. Високото съдържание на йод пък също помага за нормализиране на щитовидната жлеза и хормоналните нива като цяло. Яжте райски ябълки и няма да имате отоци, нито ще наддавате на тегло.

Последно
Не пропускай