Жестоки манипулатори: 5 зодии, с които да внимавате

Има хора, които са естествено надарени с таланта да управляват други хора. Те са умели манипулатори, които нямат равни, защото познават човешката психология. Ето пет зодии, които ще ви подчинят на волята си, без дори да се усетите.

Скорпион

За Скорпиона не е трудно да открие вашите слабости и след това да ви нанесе съкрушителни удари. Е, ако се окажете „твърд орех“, тогава Скорпионът все още ще намери вашето най-уязвимо място или ще ви внуши някакви комплекси. До него ще загубите възможността да оцените обективно реалността.

Дори след дълги години приятелство, няма да можете сто процента да спечелите доверието на Скорпиона. Той винаги очаква мръсен трик от другите, мислейки, че околните се опитват да го използват по начина, по който той използва другите.

Близнаци

Близнаците не са уверени в себе си и своите способности. Те сами вземат всякакви решения и след това се опитват да прехвърлят отговорността на друг, принуждавайки го, плюс всичко останало, да се чувства и виновен.

Лъв

Лъвът винаги е прав. Поне той е убеден в това. И ще защитава правотата си до последно, дори и да осъзнае, че е сгрешил. Няма достатъчно доказателства? Тогава той ще ги измисли и сам. Представителят на тази зодия има рядката способност да вдъхнови събеседника си с нещо, което всъщност не съществува, обръщайки всяка една ситуация в своя полза.

Риби

На пръв поглед Рибите изглеждат напълно незаинтересовани. Те са алтруисти, който сякаш винаги са готови да се притекат на помощ. Всъщност, Рибите действат от егоистични подбуди. Те не правят нищо ей така и ако помогнат на някого, ще е защото преследват определени цели. Впоследствие представителите на този знак ще се оплакват от проблемите си и ще поискат помощ, като ви напомнят, че някога са ви оказали такава.

Рак

Ракът е много находчив. Той може да представи ситуацията така, че винаги да е виновен някой друг. Лесно е всеки да влезе в неговите умело поставени мрежи, тъй като Ракът умело се преструва на искрен и уязвим.

Последно
Не пропускай