Защо някой би ви предложил кредити с лошо ЦКР?

Защо всички говорят за кредити с лошо ЦКР? Ако негативната кредитна история е нещо лошо, защо изобщо някой би ви предложил заем при тези обстоятелства? Трябва ли да се притеснявате, че банките и лизинговите компании ви отказват, а други небанкови финансови институции с охота ви финансират?

Първо, нека изясним какво всъщност е съкращението ЦКР. Става въпрос за Централния кредитен регистър, в който се пази информация за всички кредитополучатели. Когато в базата данни информацията за вас не е добра, банките и лизинговите се отдръпват. Това е така не защото вие сте недобросъвестни платци, а защото тези институции работят твърде консервативно.

На всеки може да се случи да закъснее с няколко поредни вноски. Разходите не рядко се оказват твърде големи, а по независещи от вас обстоятелства заплатата ви се бави. Или излизат извънредни плащания и вие не сте в състояние да платите кредита си навреме. В крайна сметка се издължавате и стабилизирате финансовото си състояние, но информацията за вас се пази в регистъра за срок от 5 г.

И тук влизат в играта небанковите финансови институции, които предлагат бързи кредити с лошо ЦКР, защото искат да разширят своя кръг от клиенти. Те събират информация по различни начини, така че могат да поемат по-голям риск при отпускането на бързи кредити. Така че вашите минали грешки не са причина да не получите заем.

Кредити с лошо ЦКР от StikCredit.bg

Експертите на StikCredit.bg са готови да ви окажат финансова подкрепа, за да разрешите вашите проблеми по-бързо. Лошата ви кредитна история не ви лишава от правото на заем. Дори да сте сгрешили в миналото и да сте подходили несериозно, сега имате шанс да оправите нещата.

  • Вземете кредит до заплата за спешните си нужди

Някои плащания не могат да чакат. За съжаление често парите не стигат, а има време до заплата. Най-лошото е, че очаквате нужните пари, но те ви трябват точно днес. И няма от кого да поискате.

StikCredit.bg е небанкова финансова институция, която работи точно с граждани, нуждаещи се от бързи кредити  с лошо ЦКР за спешните си разходи. Подаването на вашата заявка става за секунди, а отговорът пристига в рамките на час. Така още в днешния ден можете да получите вашия кредит.

И не забравяйте, че първия път не плащате никакви лихви. Да, точно така! Нито лев.

  • Кредити на вноски

Този тип бързи кредити имат по-дълъг срок и се издължават на вноски. StikCredit.bg отново ви предлага много добри условия. Независимо дали имате кредити с лошо ЦКР, или не, можете да се възползвате от тях.

А най-хубавото е, че всичко се случва само онлайн. Удобна навигация, няколко прости стъпки и готово. Всеки от вас може да се справи, дори технологиите да не са силната му страна. Не се притеснявате, че ще се наложи да подписвате неясни договори със скрити такси и съмнителни клаузи.

При StikCredit.bg всичко е ясно. Искате кредити с лошо ЦКР. Кандидатствате онлайн . Прочитате условията и се съгласявате. Получавате одобрение до броени минути и това е. Парите пристигат до вас с ИзиПей или по банков път.

Последно
Не пропускай