Защо бизнес дамите най-често са необвързани

За съжаление сега жените казват, че е много трудно да се намери свестен мъж. В обществото се появяват все повече самотни хора, повечето от тях – самотни жени.

По правило това са тези дами, които се опитват да изградят шеметна кариера, постоянно са на работа и заети в бизнеса, затова … остават самотни.

Защо такива дами остават сами – със сигурност трябва да е доста интересно на мъжете с тях?

Всъщност, не бива да забравяме за истинското предназначение на всяка жена. Дамите са създадени, за да бъдат пазители на огнището, за да раждат и отглеждат деца, а също и да се грижат за своите съпрузи.

Да, жените продължават да раждат и отглеждат деца, но те вече са престанали да бъдат толкова женствени, каквито Бог първоначално ги е създал. И всичко това, защото много дами имат други ценности, като, например кариерата.

Разбира се, такива жени изглеждат привлекателни, но отвътре вече не са толкова женствени. Притежават мъжка хватка, понякога и грубост и т.н.

Жените стават независими, а мъжете избягват такива дами. Защото искат да са главните в семейството, да бъдат опора на съпругата си, а ако жената вече е напълно независима, тогава дали ще има нужда от подкрепа? Мъжът се страхува, че такава жена в семейството ще го потисне и ще поеме мъжката роля вместо него.

Статистиката показва, че самотните майки стават все повече и това е наистина тъжно, защото децата, израснали без бащи, могат да развият сериозни психологически проблеми.

Много често виновни за разрива са самите жени, които са заели активна позиция в семейството и с това „посягат“ на мъжете си. В този случай за мъжа е по-лесно да се предаде и да отиде при по-слаба, нуждаеща се от подкрепа жена.

Това изобщо не означава, че за да бъде една жена щастлива в личния си живот, тя трябва да забрави за работата и други неща, освен семейството.

В офиса една дама, разбира се, може да бъде активна, строга и т.н., но у дома тя трябва да остане жена, да бъде слаба и да приеме помощ. Да, доста е трудно да се преобразиш по този начин, но това е мъдростта на една истинска жена.

От такава жена мъжът никога няма да иска да си тръгне, защото тя напълно ще му подхожда. Той ще се гордее, че тя гради успешна кариера и в същото време ще бъде безкрайно щастлив от начина, по който тя се представя пред него у дома.

Последно
Не пропускай