Водата топи мазнините

Водата е основна за доброто здраве. Добре известен е фактът, че препоръчителното количество за дневен прием на вода е не по-малко от 1,5 л.

А знаете ли, че когато пиете достатъчно вода вие изгаряте и мазнини в организма?

Всичко, което трябва да направите е да добавите във водата някой от тези продукти и сами ще установите промяната.

Цитруси

Хората предпочитат лимони и портокали, но какъвто и друг цитрусов плод да изберете няма да сгрешите, защото те са най-големия източник на витамин C.

Тялото ви винаги се нуждае от витамин C, който трансформира мазнините в енергия. Нарежете плода на малки парченца, сложете ги във водата и изпийте сместа. Вкусът е чудесен.

Краставица

Със сигурност сте забелязали, че в СПА салоните във водата има парче краставица. Този зеленчук съдържа витамин А и витамин Е, които са много мощни антиоксиданти.

Малина

Този червен плод съдържа много магнезий, витамин B и антиоксиданти, което го прави чудесен избор, ако искате да подобрите метаболизма на тялото си.

Люта чушка

С люта чушка във водата няма как да се получи много добър вкус, но това ще дaде тласък на вашия метаболизъм. Телесната температура на организма се повишава и това води до бързо изгаряне на калории.

Касис

Вие сте голям фен на Coca-Cola, а искате да се откажете да я консумирате?

Решението е много просто: в бутилка с газирана вода, сложете парченца касис. Ще ви хареса. Вкусът е превъзходен.

Касисът съдържа антиоксиданти и осигурява много полезни вещества за изграждането на мускулите, особено след тренировка.

Бъдете активни, спортувайте, пийте повече вода и сами ще установите промяната.

Добавете цитруси,  краставица, малина, люта чушка или касис във водата и ще превърнете мазнините в енергия. Ако си наложите всяка сутрин да изпиете по една чаша с тези продукти ще  улесните храносмилането и работата на целия организъм.

Последно
Не пропускай