Три зодии ще трябва да решават грандиозни задачи на 16 и 17 ноември

23-ият лунен ден, който ще трае почти два календарни дни, носи със себе си мощен поток от енергия, който не позволява на човек да се отпусне дори за минута. Поради тази причина по това време е необходимо постоянно да се действа и колкото по-големи са задачите, които човек си поставя, толкова по-лесно ще ги реши.

През 16 и 17 ноември на представителите на всички знаци на Зодиака се препоръчва да реализират сериозни проекти, но за три зодии те ще бъдат наистина грандиозни.

Телец

Телецът подхожда сериозно и задълбочено към решаването на всякакви професионални задачи. Хората от тази зодия предпочитат първо да мислят и изчисляват и едва след това да действат. Тези дни обаче не са време за нови неща: те трябва да започнат да изпълняват плановете, върху които са работили в предишния период – звездите ги уверяват в успеха на начинанието.

 

Лъв

Мотото на Лъвовете идва от древни времена: „Дойдох. Видях. Победих.“ Тези дни са особено благоприятни за представителите на знака, защото им позволяват да действат, независимо от всякакви спънки. По този начин те ще могат да постигнат успех, без който всъщност не могат да си представят съществуването си.

 

Везни

Везните трябва да спрат да се колебаят, да претеглят всички плюсове и минуси – най-накрая!  Трябва вече да преминат от мислене към действие. Разбира се, те могат да бъдат разбрани: проектът, който им предстои, е изключително важен за тях, така че нямат право на грешка. Но такава няма да последва ако представителите на знака не действат активно, оставяйки настрана всички съмнения.

Последно
Не пропускай