Три зодии днес ще имат нужда от мъдър съвет

22-ият лунен ден, който ще продължи почти два дни, се отличава с жажда за знание и мъдрост – както езотерична, така и проста, светска мъдрост. И ако първото може да бъде получено от различни източници на информация – включително медиите, то второто трябва да дойде от хора, които имат доста житейски опит – например, по-възрастни роднини.

На 15 декември 2022 представителите на всички знаци на Зодиака трябва да потърсят съвет от по-възрастни роднини, но за 3 зодии такава помощ ще е жизнено необходима.

Рак

Раците и във всеки друг момент уважавайте по-възрастните от тях, дори и тези хора да не са им роднини, така че няма да им е трудно да се обърнат към тях за помощ. И те ще бъдат абсолютно прави, защото съветите, които получат, ще бъдат златни. Най-важното е да не забравяйте да ги следвате.

Лъв

Лъвовете не обичат да слушат съветите на други хора, независимо от кого идват: представителите на този знак са сигурни, че знаят отговора на всеки въпрос много по-добре от другите. В тези дни обаче е препоръчително да скрият гордостта си и да попитат възрастните си роднини за мнение относно ситуацията. Те ще могат да се обърнат към своя опит и да дадат съвети, които ще се оправдаят.

Козирог

Козирозите не обичат да следват съветите на други хора, защото подозират хората, които им дават, в преследване на личен интерес и невежество. Въпреки това, днес представителите на знака ще трябва да превъзмогнат това и да се консултират с някой от близките си относно своите проблеми: техният собствен опит, както професионален, така и личен, няма да е достатъчен, за да намерят точните отговори, поставени им от живота.

Последно
Не пропускай