Три знака от зодиака, които е опасно да правят лоши неща днес

Ден на хармонична лунна енергия, който ще повлияе благоприятно както на новото начало, така и на вътрешния свят на човека – тоест поведението и настроението ще бъдат в баланс. В никакъв случай не трябва не само да правите, но и да желаете зло на някого: то ще се сбъдне много бързо, но, за съжаление, ще се върне още по-бързо обратно на човека, от когото е дошло.

Днес, 25 август, обаче, както винаги, лошите дела не са препоръчителни за представителите на всички знаци на Зодиака, но за три от тях ще бъдат особено опасни.

Овен

Овните, и в това трябва да им отдадем дължимото, правят грозни постъпки не защото имат толкова разглезена природа, а под влияние на емоциите. Просто казано, когато нещо ги заболи, цунами от възмущение нахлува в главите им и те, без изобщо да мислят какви ще бъдат последствията от постъпката им, отвръщат на удара, както им се струва най-добре. Затова днес – както винаги – за тях е особено важно да следят емоциите си.

Рак

Раците са най-чувствителният знак на зодиака и ако смятат, че някой ги е обидил, те могат – съзнателно да отмъстят на този човек. Вярно е, че по-късно започват да страдат от угризения, което, меко казано, се отразява негативно на психологическото им състояние. Звездите не съветват представителите на знака да стигат до краен предел.

Козирог

Козирозите се отличават от другите знаци по отмъстителност: отнема им известно време, преди да се успокоят и ядът им да се изпари. Дотогава те могат да направят много бели, така че най-важното за представителите на този знак е да не бързат с действията, особено днес: има огромна вероятност по този начин да навредят не толкова на другите, колкото на себе си.

Последно
Не пропускай