Три знака от Зодиака, които днес не бива да вземат нищо присърце

Днес е ден, в който всеки от нас поглъща негативната енергия, идваща към Земята от Космоса, което засяга особено впечатлителните, мнителни и приемащи всичко присърце хора. Във всяка ситуация, поне малко извън разбирането им за добро и зло, може да ги разстрои, да ги накара да изпаднат в отчаяние и дори да им навлече дълготрайна депресия. За да не се случи това, трябва да се контролирате и да не се фокусирате върху негативното.

Днес, 8 декември, не се препоръчва на представителите на всички знаци на Зодиака да приемат присърце никакви думи и събития, но за 3 зодии подобна впечатлителност може да стане много опасна.

Рак

Раците приемат присърце не само всяка ситуация, в която попаднат, но и всички думи, които им се казват. Днес това ще се повиши значително: дори косият поглед на околните ще бъде обиден за тях, а засмее ли се някой, те ще бъдат сигурни, че им се подиграва. Такава подозрителност със сигурност ще ги доведе до нервен срив, което ще се отрази негативно на тяхното благосъстояние. Затова днес, скъпи Раци, не обръщайте внимание на нищо и не си го слагайте на сърцето!

Везни

Везните през този ден ще стигнат до жизненоважното за тях – спокойствието. Те ще се люлеят от едната страна на другата, опитвайки се да разберат отношенията си с другите хора и да преценят какво имат повече в живота си – добро и лошо. Тъй като енергията на деня ще ги накара да клонят към последното, настроението на представителите на знака ще бъде близо до нулата, а с това и благосъстоянието им ще се влоши – не бива да се оставяте да стигнете дотук!

Козирог

Козирозите са едни от най-емоционално стабилните знаци на Зодиака, тяхната психика им позволява да издържат на сериозен стрес, но днес се очаква реакцията им да придобие голяма сила. Ако си изтървете нерви, подобно на слон в стъкларски магазин, буквално можете да унищожите пространството около себе си, така че звездите ги призовават да сдържате импулсите си – винаги и особено днес!

Последно
Не пропускай