Модерни сандали за пролет/лято

След като дългата зимна депресия отшумя, мисля че е време е за пролетна шопинг терапия. Преди да тръгнете да обикаляте магазините и да избирате пролетни обувки вижте какви сандали ще бъдат модерни през предстоящия сезон пролет/лято.

Римски сандали

Римските сандали с много каишки и метални закопчалки отново се завръщат това лято. Леки, удобни и стилни подходящи както за елегантните дами, така и за жените със спортна натура. Римските сандали най-често се срещат в един цвят. Обикновено са украсени с преплетени каишки и малки метални елементи.

През пролетният сезон ще бъдат актуални римските сандали в бяло, крем, камел, зелено, лилаво, тюркоаз и синьо. В това число според модните прогнози актуални ще бъдат и римските летни ботуши.

Шарени сандали на платформа

Колкото повече цветове, толкова по-голяма е възможността обувките да отиват на всички дрехи. Силните, наситени и крещящи цветове завладяват модния подиум на обувките. Обувките на платформа определено са мултифункционални, защото стават и за работа и за партита. Удобни са, дори ако са направени на висока подметка.

Важно е само да сте избрали правилния размер и с тях ще покорите света. Комбинирайте шарените сандали с дрехи с изчистен дизайн и ще бъдете неотразими през сезона пролет/лято.

Сандали с метални отблясъци

Високите токчета не излизат от мода, само че през сезона пролет/лято ще блестят сандалите с метални отблясъци. Нещо подобно както на блестящите церемониите на връчване на наградите на звездите, независимо дали са с тънък или дебел ток. Тези сандали от една страна изглеждат леко изтъркано и лежерно, а от друга страна няма как да не бъдат забелязани от ценителите на високата мода.

Златистите, сребристите и бронзовите отблясъци нахлуха в модното пространство след като модните специалисти обявиха марсала цвета за годината. Всъщност металните цветове, блестящите елементи и залезните отблясъци идеално допълват цвета марсала.

Последно
Не пропускай