Тези зодии днес не бива да говорят с непознати

12 декември 2022 е енергийно труден ден, през който астролозите настоятелно съветват да общуваме възможно най-малко – дори и да говорим с роднини или колеги – никой не може да обещае, че това ще приключи без вреда за здравето, поне морално. Разговорите с непознати са още по-малко желателни, затова днес трябва да бъдете максимално внимателни.

На 12 декември, избягвайте да общувате с непознати, за предпочитане е представителите на всички знаци на Зодиака да спазват този съвет, но за трима от тях такова общуване може да бъде особено опасно.

 

Овен

Овните често страдат от лековерност и отзивчивост, с които – колкото и да се опитват – не могат да направят нищо. Днес, решавайки да помогнат на непознат, те могат да попаднат в истински капан. Така че трябва да се избягват непознати, които се преструват на нещастни.

 

Близнаци

Близнаците не ходят често на срещи с други хора – имат достатъчно неща за вършене, както се казва, но днес ще изпитат жажда за благотворителност. И точно там им е грешката, защото другите ще се използват от това по най-неприятния начин за самите Близнаци. За да предотвратите това да се случи, не трябва да спасявате от бедност всеки човек, който ви се изпречи на пътя, тъй като той може изобщо да не е този, за когото се представя.

 

Рак

Раците са известни със своето състрадание, което често проявяват към непознати в ущърб на собственото си семейство и интереси. Днес те, с голяма степен на вероятност- ще решат да облагодетелстват напълно непознат, с когото случайно ще се заговорят на улицата. Другите членове на семейството, ако не успеят да хванат навреме представителите на знака за ръка, рискуват да загубят значителна част от бюджета си.

Последно
Не пропускай